Banu Parlak Kimdir? Biyografisi Albümleri, Şarkıları

Banu Parlak

Aslen Kastamonulu olan Banu Parlak 1987 doÄŸumludur. Ä°lk ve orta öÄŸrenimini Kastamonu’da tamamlayan müzisyen,  Ä°nstagram üzerinden yaptığı ÅŸarkı paylaşımları ile adını duyurmayı baÅŸarmıştır. SeslendirdiÄŸi ÅŸarkıları kaydederek Ä°nstagram üzerinden paylaşım yapmış ve zamanla hatırı sayılır bir kitleye ulaÅŸmayı baÅŸarmıştır. 1 milyona yaklaÅŸan takipçi sayısı ile adından söz ettiren müzisyen hem güzelliÄŸi hem de güzel sesi ile dinleyicilerin beÄŸenisini kazanmıştır.
 

Narin Yârim Ä°le Yakaladığı BaÅŸarı

Paylaşımları ses getiren Banu Parlak ulaÅŸtığı kitle ile birçok ünlü ismin de dikkatini çekmeyi baÅŸarmıştır. Amatör paylaşımların ardından kendisine gelen teklifleri deÄŸerlendirerek bir single çıkarmayı baÅŸarmıştır. “ Narin Yarım” adı ile piyasaya çıkartılan single müzisyenin müzik hayatında attığı en ciddi adımlardan bir tanesidir. Albüm çalışmaları ile piyasada yerini alacağını belirten Banu Parlak birçok platformda ÅŸarkı söylemek üzere aktif olarak yer almıştır. Åžarkı söylemeyi çok seven müzisyen tek ÅŸarkılık single ile birçok kitlenin tanıdığı bir isim haline gelmiÅŸtir.
 

Banu Parlak’ın Özel Hayatı

Banu parlak özel yaÅŸamında müzik hayatı kadar baÅŸarılı olamamıştır. Kısa dönemli yaÅŸadığı aÅŸkın ardından Okan Öztürk ile dünya evine giren müzisyen kısa bir süre sonra olaylı bir ÅŸekilde Okan Öztürk’ten tek celsede boÅŸanmıştır. AnlaÅŸmalı olarak gerçekleÅŸen boÅŸanma iÅŸleminin ardından yoluna yalnız olarak devam eden müzisyenin Okan Öztürk’ten bir kız çocuÄŸu bulunmaktadır.
 

Narin Yârim Remix Versiyonları

Radyolarda gün boyunca en çok çalan ÅŸarkılar arasında yer alan Narin Yârim birçok dj tarafından farklı versiyonlar ile piyasaya sürülmüÅŸtür. Hareketli ÅŸarkı olması nedeni il gece kulüpleri baÅŸta olmak üzere birçok uÄŸrak mekânda çalınan ÅŸarkı bu farklı versiyonları ile de beÄŸeni toplamıştır. Sesinin güzelliÄŸi ile seslendirdiÄŸi her ÅŸarkısı beÄŸenilen Banu Parlak, albüm çalışmalarına devam etmektedir. Çıkardığı bir albümü bulunan müzisyen aktif olarak kariyerine devam etmektedir.
 

Banu Parlak İnstagram Paylaşımları

Sosyal medya hesabı üzerinden direksiyon başında seslendirerek paylaşımları ile bilinen müzisyen oldukça aktif bir ÅŸekilde Ä°nstagram uygulamasını kullanmaktadır. Birçok ÅŸarkıyı bu platformda dinleyicileri ile paylaÅŸarak sesini duyurmaktadır. Son dönemlerde takipçileri ile yaÅŸadıkları polemikler ile de gündeme gelen müzisyen yaptığı yorumlar ile birçok kez takipçilerine sert çıkmaktadır. EÅŸinden olaylı bir ÅŸekilde boÅŸanması nedeni ile eleÅŸtirilen Banu Parlak, hakkında çıkan eleÅŸtirilere de ateÅŸ püskürerek tepki çekmektedir.
 

Banu Parlak’ın SeslendirdiÄŸi Åžarkılar

Banu Parlak en büyük çıkışı Narin Yârim ile yakalamıştır.  2016 yılında Remiz çalışması ile aynı anda piyasaya sürülen ÅŸarkı hala popülerliÄŸini korumaya devam etmektedir. Bunun ardından 2017 yılında Dura Dura ve Yan Yana isimli ÅŸarkıları seslendirerek dinleyicileri ile buluÅŸturmuÅŸtur. 2019 yılına gelindiÄŸinde ise Dik YokuÅŸ isimli single’ı seslendirerek piyasaya sunmuÅŸtur. Son olarak Aman isimli ÅŸarkısını paylaÅŸmıştır. Ä°ki Yüzlü ve Dam Üstüne Çul Serer isimli ÅŸarkıları yayınlayarak bu ÅŸarkılara bir de video klip çeken Banu Parlak hem radyolarda hem de müzik kanallarında gün içinde sürekli ÅŸarkıları çalınan isimler arasında yer almaktadır.
 

Emrah Ä°le Banu Parlak PolemiÄŸi

Emrah ile son dönemde yaÅŸadığı tartışma magazin dünyasında gündeme gelmesini saÄŸlamıştır. Emrah’ın yıllar öncesinde seslendirdiÄŸi Belalım isimli ÅŸarkı Banu Parlak ile Emrah’ı karşı karşıya getiren sebep olmuÅŸtur. Banu Parlak Emrah’a ait olan ÅŸarkıyı izinsiz olarak seslendirmesi nedeni ile Emrah tarafından uyarılmıştır. SeslendirdiÄŸi ÅŸarkıya bir de amatör klip çekerek yayınlamasının ardından ise ikili arasındaki polemik giderek artmıştır. Müzik dünyasında genç Ä°simlerden birisi olarak yer alan Banu Parlak birçok ÅŸarkıyı seslendirerek internet kanalında dinleyicilerine sunmaya devam etmektedir.

Banu Parlak Hakkında