Tuğçe Kandemir Kimdir? Biyografisi Albümleri, Şarkıları

Tuğçe Kandemir Kimdir? 

1 Ocak 1996 yılında Mersin'de dünyaya gelmiştir. 23 yaşındaki Mersinli genç yetenek, söz yazarlığı ve güzel şarkılar yapmasının yanı sıra, özel bir okulda stajyer öğretmenlik yapmaktadır. Türkiye'nin Tuğçe Kandemir'i tanımasına sebep olan şarkısı ise “Bu Benim Öyküm” adlı şarkısıdır. Eğitim hayatına daha çok ağırlık veren Kandemir, genel olarak eğitimi sebebiyle de Mersin'de yaşamaktadır. Özellikle Youtube'da seslendirdiği şarkılar, ünlü olmasında ve tanınmasında büyük bir katkı sağlamıştır.2018 yılında Eli Türkoğlu ile birlikte, Bu Benim Öyküm adlı şarkısında profesyonel olarak çalışmış ve büyük bir dinleyici kitlesine ulaşmıştır. Ayrıca Tolga Kandemir adında da bir abisi bulunmaktadır. Gençliği ve güzelliği ile dikkat çeken şarkıcının hayatında bir erkek yoktur ve evli değildir. Ancak yazmış olduğu şarkılar unutulmaz bir aşk yaşadığı ve birini severek bu sözlerde şarkılar yazdığını düşündürmeye sebep olmuştur. Göz rengi siyah olan şarkıcının saç rengi ise kahverengidir. Mesleği Edebiyat Öğretmenliği ve Müzisyenlik olarak anılmaktadır. Boyu 1.67 olan Kandemir'in kilosu ise 62’dir. Boş zamanlarını makyaj yaparak değerlendiren genç yıldız, tam bir edebiyat tutkunudur. 
 

Müzik Kariyeri 

Youtube'da çekmiş olduğu amatör videolardan sonra, Eli Türkoğlu ile seslendirmiş olduğu “Bu Benim Öyküm” şarkısıyla müzik dünyasında büyük bir ses getirmiş, aynı şarkısının klibiyle de birçok kişinin beğenisini kazanmıştır. Artık herkes tarafından merak edilen biri haline gelen Tuğçe Kandemir, çoğu şarkısını Mersin'de yazmıştır. Oğuzhan Uğur' a göndermiş olduğu doğum günü videosuyla Türk halkına adını duyuran Mersinli genç yıldız, listelerde ilk sıralarda olmaya da hak kazanmıştır. Hem şarkı sözü yazan hem de beste yapabilme yeteneğiyle, kısa sürede insanların dikkatini çekmeyi başarmıştır. Netd Müzik kanalında şarkısı 60 milyona yakın izleme almıştır. 180'den fazla bestesi olan Kandemir, müzik dünyası için tam anlamıyla gelecek vadediyor.
 

Albümleri

2018 yılında çıkardığı ve milyonlarca kişinin dinlediği “Bu Benim Öyküm” adlı şarkısı, başarılarından sadece birisidir. Müziğe düşkün şarkıcının şu anda sadece 5 albümü bulunmaktadır. 2018 yılında akustik versiyonunu çıkardığı şarkının aynı yıl single albümünü Eli Türkoğlu ile birlikte çıkarmıştır. Aşkın Şarkıları, İçimdeki Sen, Yanlış diğer albümleridir.
 

Başarı Hikâyeleri 

Konserleriyle aktif bir şekilde müzik kariyerine devam eden Tuğçe Kandemir, konserlerinde sesiyle sevdiklerinin kulaklarının pasıyla attırıyor. Vermiş olduğu sayısız konser ile tam bir başarı yakalamıştır. Faal olarak kullandığı İnstagram hesabından yapacağı şarkıları duyurarak, müzikseverlerine müjde vermektedir. Dile dolanan şarkıları ile çok kısa bir sürede tanınan biri haline gelmiş ve şarkıları çok beğenilmiştir. Yanlış isimli şarkısıyla Türkiye müzik platformlarında, en çok dinlenen ve en çok satın alinanlar arasında da 1. sıraya ulaşmıştır. Bilal Sonses ile söylediği İçimdeki Sen şarkısıyla da çıkış yakalamıştır. Çıkaracağı şarkıların takibini çoğu zaman menajeri Ece Filiz Görgülü ile yapmaktadır. Kendisi Mersin'de Edebiyat eğitimini devam ettirirken İstanbul'daki işlerinin takibini Ece Filiz Görgülü yapmaktadır. Şarkı sözlerinin çoğunu hayatı ve aşkı sorgularken yapmıştır. Bu davranışı ile bir yapım şirketine gider ve yaptığı şarkının patlamasına sebep olur. Asıl hayali Edebiyat Öğretmenliği olan Tuğçe Kandemir, şarkıları ile de başarıyı yakalamıştır. Küçüklüğünden beridir Türkü ile büyüyen sanatçı, her gün yeni sözler yazarak şarkı yapmaya devam ediyor. Çağatay Akman'a vermek istediği bir şarkıyı beğenmemesi sonucunda, şarkısı kendisi söylemiş ve başarı yakalamıştır. Şan ve şöhreti gereksiz bulup kendini edebiyata veren şarkıcı halen Edebiyat öğretmeni olma kararının arkasında duruyor. Şarkıcının single olarak albüm çıkarmasının sebebi ise, albümdeki eserlerin birinin çok dikkat çekici olup diğerlerinin geri planda kalmasından kaynaklanmaktadır. 

Tuğçe Kandemir Hakkında