Gökhan Keser Kimdir? Biyografisi Albümleri, Şarkıları

Gökhan Keser

Gökhan Keser, Ä°zmir’de 9 Eylül 1987 tarihinde doÄŸmuÅŸtur. Aslen Rizelidir. Oyunlar oynayarak zeki bir insan olduÄŸunu küçüklüÄŸünde gösterdi. ÖÄŸrencilik yıllarında çalışkan bir öÄŸrenciydi. Çalışma hayatına 14 yaÅŸta hobi olarak baÅŸladığı modellik ile baÅŸladı. Daha 14 yaşında ‘’Miss & Mr Model ‘’ yarışmasında 2004 yılında “Ege Kralı” unvanını alarak birinci seçildi. Daha sonra “Best Model Of Turkey” yarışmasına katılarak 2. seçilerek dikkatleri üzerine toplamayı baÅŸardı. Daha sonra yurtdışında Türkiye’yi temsil ederek Dünya üçüncüsü oldu ve tanınan isim haline geldi. Ekol drama ve sanat evinde oyunculuk eÄŸitimi almaya baÅŸladı.
 

Başarıyı Erken Yakaladı

Gökhan Keser 2006 yılında ATV kanalında Sinem Kobal ile ’’Selena’’ adlı dizide baÅŸrol olarak oynamaya baÅŸladı. Bu dizi yaklaşık 104 bölüm sürdü. ÇoÄŸu izleyicinin beÄŸenisi kazanan Gökhan Keser, 2007 senesinde en baÅŸta hedeflediÄŸi müzikal kariyeri için albüm çalışmalarına çalışmaya baÅŸladı. Gökhan Keser 2007 yılında müzik kariyerine Zerrin Özer ile devam etti. 2008 yılında Zerrin Özer’in ‘’Ömür Geçiyor’’ albümünün vokalistliÄŸini yaptı.  OyunculuÄŸu dışında müzik dünyasına hızla adından söz ettirmeyi baÅŸardı.   
 

Müzik Dünyasında BaÅŸarı SaÄŸladı,

Sıla ile düet yaparak çok dinlenen isim haline geldi. Yaklaşık 1,5 sene Sıla’nın da vokalistliÄŸini yaptı. 2008 yılında ‘’Hepsi’’ grubu ile beraber yönetmenliÄŸini Mete Özgencel’in üstlendiÄŸi ‘’Kayıp Çocuklar Cenneti’’ adlı sinema filminde oynadı. Bu sinema filminde baÅŸrolde yer aldı. Tanıtımları birçok yerde yapılan çektiÄŸi sinema filmi yapımcılarından kaynaklanan nedenlerden dolayı yarım kalarak vizyona giremedi. Daha sonra 2012 yılında kendi albümünü çıkartarak müzik dünyasında damgasını vurmayı baÅŸardı. Çıkardığı albümde ‘’Bazen’’ ÅŸarkısı  ile çıkış yakaladı. Bu kendisine baÅŸarı saÄŸladı.
 

Sıla GençoÄŸlu Ä°le Büyük BaÅŸarı Yakaladı

KüçüklüÄŸünden beri hayalini kurduÄŸu sahneleri Sıla ile yakaladı. Sıla’nın ‘’Kafa’’ ve ’’Ä°nÅŸallah’’ isimli video kliplerinde bulundu. Daha sonra 3. Albümü ‘’KonuÅŸmadığımız Åžeyler Var’’ isimli albümde vokalinde bulundu. 2011 yılında sözlerinin ve müziÄŸinin Sıla GençoÄŸlu ait olan, Efe Bahadır imzalı ‘’Hadi Oradan ‘’ isimli single parçası ile radyo ve dijital platformlarda dinleyiciye tanıtarak müzik dünyasında baÅŸarıyı yakaladı. Bu Gökhan Keser’in müzik kariyerinde ki ilk önemli iÅŸidir. Sony Music etiketiyle 2012 yılının Ocak ayında müzik piyasasında ki raflarda yerini alarak en çok satın alınan albümlerin arasına girdi.
 

Çıkardığı Albümün Sözünü Sıla GençoÄŸlu ile Birlikte Yazdı

 Sıla GençoÄŸlu ile beraber yazdığı  ‘’En Kötü Gününüz Böyle Olsun’’ adlı ÅŸarkı sosyal medya platformunda büyük ilgi görerek beÄŸeni topladı. Bu Gökhan Keserin müzik listelerinin üst sıralara çıkmasını saÄŸladı. Hemen ardından klibini çektiÄŸi ‘’Ceket’’ ve ‘’ Seninle Bozdum’’ ÅŸarkıları kliplenirdi. 2014te çıkardığı single çalışmasının devamı olan 2. Single  parçası olan ‘’Hiç Vaktim Yok’’ adlı parçayı sevenlerine duyurdu.

Türkiye’nin En Çok Ä°zlenen Yarışmasında Yarıştı

Oyunculuk ve müzik kariyerinde yakaladığı baÅŸarıyı ‘’Survivor’’ adlı yarışmasına seçilerek yakalamak istedi. Ünlüler takımda yer alan Gökhan Keser Yaklaşık 116 günlük zorlu serüvende finale çıkarak en çok konuÅŸulan isimlerin başında yer aldı. Survivor yarışmasında finale çıkarak, ÅŸampiyonun SMS’lerin belirlediÄŸi sonuçlanmada 2.ci olarak büyük baÅŸarı saÄŸladı. BaÅŸta Acun Ilıcalı ve izleyiciler daha yakından tanıma fırsatı saÄŸladığı Gökhan Keser baÅŸarı bir birey olduÄŸunu gösterdi.
 

 Görsel Ve Genel Özellikleri

1.89 boyunda ve 76 kilodadır. Mavi gözleri olan Gökhan Keser kahverengi saça sahiptir. Dalgalı saçlıdır. Atletik ve sportif bir yapıya sahiptir. Müzik dünyasının tanınan ismi, söz yazarı, single ve albümleri vardır.

Gökhan Keser Hakkında