Dilek Sert Erdoğan Cezaevi Cazevi olacak

Kadın Cezaevlerinde Caz Müzik Konserleri

Türkiye'nin en güçlü caz sanatçılarından biri olan Dilek Sert Erdoğan, ülkemizin dört bir tarafında bulunan kadın cezaevlerinde caz konserleri vermeye hazırlanıyor. Ünlü caz sanatçısı Dilek Sert Erdoğan, kadın cezaevlerinde vereceği bu caz konserleri bir ilk olacak. Edirne Valiliği, Cumhuriyet Başsavcılığı’nın izni ile ve Avrupa Birliği Edirne Koordinasyon Merkezi’nin de desteği ile verilecek bu caz konserleri.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Caz Konserleri

Ünlü caz sanatçısı olan Dilek Sert Erdoğan’ın vereceği bu caz konserleri ilk konserini 4 Mart tarihinde Edirne Kadın Cezaevi’nde, ikinci caz konserini ise 6 Mart tarihinde İstanbul Bakırköy Kapalı Kadın Cezaevi’nde yapılacak. Bu caz konserleri ülkemizde bir ilk olarak gerçekleştirilecek. Ünlü caz sanatçısı Dilek Sert Erdoğan’ın bu vereceği bu caz konserleri 8 Mart Dünya Kadınları günü çerçevesinde yapılacak olan “ Hükümsüz Caz Konserleri” içeride ya da dışarıda olan toplumun farklı kesimlerindeki kadınları müzik ile birleştirmeyi amaçlıyor. Ünlü caz sanatçısı olan Dilek Sert Erdoğan’ın vereceği bu caz konseri hem kadın cezaevlerinde kalan kadınların böyle bir proje ile beraber sanat ile buluşması adına önemli bir proje olacak.

Dilek Sert Erdoğan Kimdir?

Başarılı caz vokallerinden olan Dilek Sert Erdoğan üniversiteyi İstanbul Üniversitesi İngiliz Dili ve edebiyatı bölümünü kazanmıştır. Okula hayatına devam ederken okul hayatı ile birlikte çalışma hayatına da başlamıştır. Caz sanatçısı olan Dilek Sert Erdoğan medya sektöründe çalıştığı dönemlerde profesyonel müziğe geçiş yapmıştır. Son zamanların en güçlü caz sanatçılarından olan Dilek Sert Erdoğan 2002 senesinde bir televizyon programında yayınlanan bir müzik yarışmasında “ En iyi kadın şarkıcı”  ödülünü aldıktan sonra müzik sektörüne profesyonel anlamda giriş yapıyor.

Son yılların en güçlü caz sanatçılarından biri olarak gösterilen Dilek Sert Erdoğan tüm söz ve müziklerinin kendisine ait olduğu dokuz adet İngilizce parçadan meydana gelen Türkye’nin ilk soul albümü olan Moments’i müzik severler ile buluşturuyor.  Böylece Dilek Sert Erdoğan Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek Türk müzik sektöründe daha önce yapılmamış bir albümü yapmış oluyor. Ünlü caz sanatçısı olan Dilek Sert Erdoğan bu albümü caz, soul ve funk öğelerini içinde barındırıyor. En kalın kadın sesine sahip olan caz sanatçısı Dilek Sert Erdoğan siyahi sesi ve kendine has iddialı sesi ve üslubu ile dinleyicilerinin dikkatini oldukça çekmiştir.

Dilek Sert Erdoğan Caz Konserleri ile Bir İlki Yapacak

Siyahi ses olarak müzik eleştirmenleri tarafından belirtilen caz sanatçısı Dilek Sert Erdoğan kadın cezaevlerinde vereceği bu caz konserleri ile daha önce yapılmamış bir işi yaparak bir ilke imza atacak. Caz sanatçısı Dilek Set Erdoğan son yılların en güçlü caz sanatçılarından birisidir. Güçlü ve iddialı sesi ile caz müziğinin en güçlü sese sahip ve en başarılı caz vokallerinden gösterilmektedir.

Cezaevlerindeki Kadınlar Caz Konserleri Buluşuyorlar

Ülkemizin en başarılı caz sanatçılarından biri olan Dilek Sert Erdoğan, ülkemizin dört bir tarafındaki kadın cezaevlerinde caz konserleri vererek cezaevindeki kadınları “ Hükümsüz Caz Konserleri” ile beraber caz müziği ile buluşturuyor. Böylece kadın cezaevlerinde olan kadınlar başarılı caz sanatçısı Dilek sert Erdoğan ile beraber caz konseri ile buluşacaklar. Yapılacak olan bu proje ile bir ilki yapacak olan Dilek Sert Erdoğan caz konserleri ile cezaevindeki kadınları sanat ile buluşturacak.

Dilek Sert Erdoğan Kadın Cezaevlerin de Caz Müzik Ziyafeti Verecek

Başarılı ve iddialı sesi ile beğenilen caz sanatçısı Dilek Sert Erdoğan Kadın Cezaevlerinde vereceği caz konserleri ile kadınlara caz müziği ziyafeti yaşatacak. Bu projede vereceği konserlerin ilkini 4 Mart tarihinde Edirne Kadın Cezaevi’nde verecek olan başarılı sanatçı Dilek Sert Erdoğan başarılı sesi ile cezaevindeki kadınlar caz müzik ile buluşturacak.

Dilek Sert Erdoğan Hakkında