Bilal Sonses Kimdir? Biyografisi Albümleri, Şarkıları

Bilal Sonses 1989 yılında İstanbul Fatih'te doğmuştur. 29 yaşındaki genç sanatçı doğma büyüme İstanbullu olup eğitim hayatının ilk anlarını da burada gerçekleştirmiştir. Liseyi Mehmet İhsan Mermerci Anadolu Turizm Otelcilik Lisesi'nde okuyan Bilal Sonses, turizm otelcilik alanındaki eğitimine devam etmiştir. Ön lisans eğitimini 18 Mart Üniversitesi'nde gören sanatçı, lisans eğitimini almak için Düzce'ye gitmiştir. Akçokoca'da bulunan Üniversitede eğitim hayatı halen devam ettiği için, güz ve bahar dönemlerinde üniversitede bulunduğu için sahne almaz. Eğitim hayatının devam ettiği süre içerisinde Akçakoca'da bulunan Diapolis Otel Taş Barda Cuma akşamları sahne almaktadır. Sahnesine dinleyicilerinin ilgisi çok büyüktür ve mekanın tamamı dolmaktadır.
 

Bilal Sonses Youtube hayatı

Bilal Sonses'in halk tarafından tanınması Youtube aracılığıyla olmuştur.  Kendisi teknolojinin nimetlerinden çok güzel faydalanmış ve 2015 yılında açmış olduğu Youtube kanalı sayesinde bir çok kişiye sesini duyurmuş, beğenileri toplamıştır. Kendi söz ve bestelerini Youtube'dan yayınlayan Sonses, başkalarının şarkılarını da seslendirmiş ve yükselişi sayesinde başarılı isimlerle de düetlere imza atmıştır. Sözü ve müziği kendine ait olan Elin Olamam, İki Kelime, Sana Bir Şey Olmasın, Sol Yanım adlı parçaları ile tıklanma rekorları kırmış ve başarılarına başarı eklemiştir. Evde kayıt ettiği ve Youtube'da yayınladığı İki Kelime adlı şarkısı kariyerinde önemli bir yerdedir.
 

Bilal Sonses Şarkıları

Kendi yazmış olduğu sözleri ve kendi yapmış olduğu bestelerini Youtube'dan yayınlayan genç sanatçı, aynı zamanda başkalarının şarkılarını da seslendirmiş ve düetlerde de güzel sesiyle yer almıştır. Ayla Çelik'in Bağdat şarkısını Youtube kanalında seslendirmiş ve bu şarkı ile birçok kişinin beğenisini kazanmıştır. Ayrıca birçok şarkıya cover yaparak bunlara da Youtube kanalında da yer vermektedir. Güzel sesi ile dinleyenler her şarkıyı kendisine yakıştırmakta ve beklentileri artmaktadır. Hayranları tarafından sanatçıdan albüm istekleri hep devam etmektedir. Öpesim var adlı şarkısına Cem Kılıç'ın yönetmenliği eşliğinde klip çekilmiş ve bu klipte Sonses'e Ecenur Erik başarılı oyunculuğuyla eşlik etmiştir.
 

Bilal Sonses Albümleri

İlki İki Kelime, ikincisi Öpesim Var, Üçüncüsü Yak, Dördüncüsü Derdime Dermanım Akustik, Beşincisi ve sonuncusu olarak da İkimizde Bilemedik albümleri bulunmaktadır. Bilal Sonses'in sesi hem pop'a hem slow'a yakıştırılmakta ve kendisinden her gün beklentiler artmaktadır. Bunun en güzel örneklerini hayranları Youtube kanalı tarafından göstermektedir. Hayranlarının güzel yorumları sanatçının bu alanda ne kadar başarılı olduğunun bir göstergesidir. Albümlerinde kendine usta seslerde eşlik etmiştir. Son albümü İkimizde Bilemedik şarkısına kendisi gibi Youtube'dan Fenomen olan başarılı şarkıcı Reynmen eşlik etmiştir. Bunun yanı sıra İçimdeki Sen şarkısını da Tuğçe Kandemir ile çok güzel bir şekilde seslendirmiştir.
 

Bilal Sonses Başarıları

Ününün yayılmasına ve geniş bir hayran kitlesi oluşmasına neden olan Bağdat şarkısının yanı sıra, şarkıcı İki Kelime adlı şarkısında da başarı yakalamıştır. Şarkısı Youtube'un en büyük müzik platformlarından olan Net D'de yayınlanmış ve kariyerinde önemli bir adım kaydetmesine neden olmuştur. Kitleler tarafından tanınmasına sebep olan bu olay, Bilal Sonses'in bu işe daha sıkı bir şekilde sarılmasına sebep olmuştur. Türkiye'de birçok üniversite tarafından ödüllere layık görülmüştür. Son olarak ise Neyim Olacaktın adlı şarkıyı çıkarmıştır.
 

Bilal Sonses’in Kişisel Özellikleri

Ayrılık şarkılarını çok güzel bir şekilde seslendiren Bilal Sonses'in şarkıları sosyal platformlardan neredeyse 10 ay önceden duyurulmaktadır. Öpesim Var adlı albümüyle müzik dünyasına adını duyuran Bilal Sonses'in boyu 1.76 cm iken kilosu 70'tir. Orantılı vücuduyla kliplerinde çok başarılı kareler vermekte ve günden güne sevilmeye devam etmektedir. Sanatçının saçları kumral renktedir. Ayrıca Akrep burcudur. Kısa sürede başarı yakalayan ve Youtube'u çok doğru bir şekilde kullanan sayılı insanlardandır.

Bilal Sonses Hakkında