Bensu Soral'ın 1.5 Milyonluk Anlaşması

Yeni bir reklam yüzü doğuyor

Son günlerde ortaya atılan bir iddia var! Bensu Soral yaptığı anlaşma ile reklam sektöründe boy gösterecek. Aldığı ücret 1,5 milyon TL. Anlaşma yaptığı giyim markası olan Koton firmasının önceki sene reklam yüzü yakışıklı aktör Burak Özçivit’in güzel eşi Fahriye Evcen’di. Fahriye Evcen ve eşi bebek bekliyorlar bu sebeple midir bilinmez marka bu yönde karar alarak Bensu Soral’a teklif götürdü.

Dizilerin güzeli Hande Soral’ın güzel kardeşi Bensu Soral diziler ve filmler gibi iyi projelerde yer almanın kendisini mutlu ettiğini, sevdiği ve beğendiği bir marka yüzü olmanın ise aynı derecede heyecanlandırdığını söylüyor. Yine modayı yakından takip ettiğini ve Koton gibi dünya çapında tanınan bir marka ile çalışmaktan gurur duyduğunu belirtiyor.

Reklam filmi ekranlarda gösterime başladı mı?

Güzel sanatçıyı yakından takip edenler bilir, ilk reklam filmi çekildi bile. Yaklaşık 1 dakikalık reklam filmini izlemişsinizdir. Sanatçının ifadesi ile enerjisi yüksek ve modayı takip etmeyi sevenleri etkileyip heyecanlandıracak farklı reklamlarla markanın sürprizleri art arda gelecek.

Ünlü tekstil markası, yaptırdığı geniş katılımlı anketler ve saha araştırması sonucu geçen yıl tercih ettiği Fahriye Evcen’in yerine son zamanlarda gençler arasında popülerliği artan ve doğal güzelliğe sahip sanatçı Bensu Soral ile anlaşmak istedi ve sözleşme yaptı. Yani deyim yerindeyse Fahriye Evcen’in hamileliği Bensu Soral’a yaradı.

BensuSoral’ın Aile Yaşantısı Göz Önüne Alınarak Seçildiği Belirtildi

Milyonları ekrana kilitleyen İçerde isimli dizide mafya babasının manevi kızı Melek’e hayat veren ve oyunculuğuyla çıkış yapan sanatçı yakın bir zamanda da bir süredir beraber olduğu iş adamı Harun Baş ile evlenmişti. Firmanın yaptırdığı anketler gösterdi ki Bensu Soral yükselişi devam eden başarılı bir kariyere ve insanlar tarafından tasvip edilen güzel bir evlilik ve aileye sahip. Tüm bu hususlar birleşince hamile olduğu için projelerde yer alma tekliflerini geri çeviren Fahriye Evcen ile yolun başında sayılan Bensu Soral tabir yerindeyse halef selef oldular.

Daha önce de reklam yüzü olarak Seranay Sarıkaya'yla çalışan ünlü bir Jean markası olan Mavi de Bensu Soral'ın kapısını çalmıştı. 26 yaşındaki yıldız Serenay Sarıkaya bu firma ile tam 2 milyon TL karşılığı anlaşma sağlamıştı. Aynı yaştaki BensuSoral ise 500 bin TL almıştı. Seranay Sarıkaya ise Mavi’den sonra anlaştığı bir kozmetik firmasından iddiaya göre 1,5 milyon TL almıştı. Hatırlarsınız partneri de Kıvanç Tatlıtuğ idi.

Aile yaşantısı BensuSoral ‘ın reklam yüz olmasında etkili oldu mu

Etkisi ne kadardır bilinmez ama firmanın dikkate aldığı belirtiliyor. Oyuncu Bensu Soral'ın mutlu bir evliliği var ve kayınvalidesi Bilge Baş ile arası gayet iyi. Bensu Soral'ın oyuncu olan ve bugünlerde Diriliş dizisinde boy gösteren Hande Soral da yakışıklı oyuncu İsmail Demirci ile 2018 yılının Ekim ayında evlenmişti.

Doğal güzelliğiyle ön plana çıkan oyuncu Bensu Soral, 23 Mart 1991, Bursa doğumlu. Boyu 170 cm. Annesi Sebahat Soral babası ise Hamdi Soral, kardeşleri bildiğiniz gibi oyuncu olan ablası Hande Soral ve ayrıca erkek kardeşi Bedirhan Soral. Güzel oyuncu kova burcudur.

Bensu Soral hangi okulları bitirdi merak ediyor musunuz?

Doğum yeri olan Bursa İnegöl Turgutalp Anadolu Lisesi’nden başarıyla mezun olduktan sonra Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde Grafik bölümüne devam etmiştir.  İçerde dizisi için okulunu dondurmak zorunda kalmıştır. Ardından modellik yapan Bensu Soral, oyunculuğa başlamış ve bu sebeple de mankenliği bırakmıştır. Sanatçının ilk oyunculuk deneyimini hatırlasanız Yol Ayrımı dizisidir. Yine genç kızların sevgilisi yakışıklı şarkıcı Murat Dalkılıç'ın "Kader" isimli şarkısına çekilen klipte yer almıştır.

Bensu Soral’ın Şu Ana Kadar Rol Aldığı Diziler

  • Ayşe rolünü canlandırdığı 2012 yapımı Yol Ayrımı
  • Müge rolünü canlandırdığı 2013 yapımı Vicdan
  • Miray karakterine hayat verdiği 2014 yapımı Boynu Bükükler
  • 2015 yapımı Aslı karakterini oynadığı Tatlı Küçük Yalancılar isimli diziler bulunmaktadır.         

Bensu Soral Hakkında

    Sorgu hatası: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'ın 1.5 Milyonluk Anlaşması%' ORDER BY id DESC LIMIT 0,6' at line 1