Ajda Pekkan Katıldığı Programda Erkekleri Nasıl Etkilediğinin Anlattı

Şarap Gibi Kadın Ajda Pekkan

Her yaştan geniş bir hayran kitlesi olan Ajda Pekkan adeta şarap gibi yıllandıkça güzelliğine güzellik katmaya devam ediyor. Konserlerden konserlere koşan ve sıkça programlara konuk olan ünlü sanatçı şarkıları ve klipleri ile her zaman çıtayı yükselterek yoluna devam ediyor.

12 Şubat 1946 yılında dünyaya gelmiş olan sanatçı İstanbul doğumlu. Modern bir ailede yetişen Ajda Hanım için şöhret kapıları 1962 yılında bir gece kulübü ile başladı. Yaşadığı modern çevreninde teşviki ile Ajda Pekkan Ses Dergisinin düzenlediği bir yarışmaya katıldı. Bu yarışmada birincilik alan Ajda Hanım için eşsiz kariyeri başlamış oldu.

Ajda Pekkan İngilizce, İtalyanca, Fransızca, Japonca ve Arapça Şarkılar söyleyen ender isimlerdendir.

Kısa Kısa Ajda Pekkan

Ajda Hanımın 47 filmde boy gösterdiği yeşil çamda kısa sürede sesi ön plana çıkmaya başladı. Ajda Pekkan ilk albümünü 1965 yılında çıkardı. Kısa sürede ünü yurtdışına yayılan Ajda Hanım pek çok konserini ülke sınırları dışında verdi.

Çıkardığı her albümü olay olan Ajda Hanım gençlik yıllarında yıllarca dillerde kalacak olan pek çok şarkıyı seslendirdi. Ajda Pekkan ülkemizi Eurovision yarışmasında da temsil eden güçlü seslerdendir.

Ajda Pekkan müzik kariyeri boyunca listeleri alt üst eden şarkıları seslendirdi. 19 albümü olan sanatçı her dönemde şarkıları, gençliği, giyinişi, bakışı, yediği, içtiği ile olay olan bir kadındır.

60’lı yıllarda hayatımıza dahil olan bu güzel kadın formundan ve güzelliğinden hiçbir şey kaybetmeden hayatımızda var olamaya devam etmektedir. 73 yaşında olduğuna asla inanamadığımız güzel kadın gittiği her yerde ilgi odağı olmaya devam etmektedir.

Ajda Hanım Oldukça Yoğun Çalışıyor

Yaz kış projelerde yer alan ve oldukça yoğun bir çalışma programı olan Ajda Pekkan uzun zamandır sadece işi ile gündemde yer buluyor. Konser meydanlarını dolduran ve eskimeyen pek çok şarkıya imza atan sanatçı her dönemde popülerliğini koruyor.

Ajda Pekkan Radyo Programına Katıldı

Geçtiğimiz günlerde bir radyo programına konuk olan Ajda Pekkan Behzat Gerçekler ve Samsun Demir’in sorularını yanıtladı. 73 yaşında güzelliği ile büyüleyen Ajda Hanım program öncesinde bir iki kare basın mensuplarına poz verdikten sonra yayın için Radyoya geçti.

Programcıların sorularına cevap veren Ajda Hanım yayında iken hayranları radyo frekansına kitlendi. Programcıların sorularını yanıtlayan Ajda Pekkan zarafeti ve naifliği ile tekrar sevenlerini kendisine hayran bıraktı.

Ajda Pekkan Katıldığı Programında Erkekleri Nasıl Etkilediğini Anlattı

Ajda Pekkan program sunucularının soruları üzerine erkekleri nasıl etkilediğini anlattı. Ajda Hanım konuşmasında bu konuları spesifik olarak anlatamayacağını dile getirdi ve erkekleri güzel şeyler yaparak etkilemeyi tercih ettiğini söyledi. Yani Ajda Hanım insanların kalbine dokunarak etkilemeyi tercih eden kadınlardan.

Ajda Hanım’a bu sefer yakışıklı mı akıllı erkek mi sorusu yöneltilince kıvrak zekası ile bu soruya oldukça naif bir cevap veren Ajda Pekkan aklın insanı güzelleştirdiğini söyleyerek akıllı erkeklerin kendisini etkilediğini dile getirmiş oldu.

Ajda Pekkan Hayatın Gerçekleri İle yaşıyor

Program sunucularının sorduğu sorulardan Ajda Pekkan için çıkarılacak sonuç oldukça zeki olan hanımefendinin hayattan beklentilerinin aslında çok gerçekçi olduğu da ortaya çıktı. Yakışıklılığın pek getirisi olmadığının çok farkında olan Ajda Hanım elbette hayat tecrübesi ile bunları öğrenmiş olsa da akıllı erkelerin hayatında olması onu oldukça mutlu ediyor olmalı.

Bir kadının erkekleri etkilemesi konusunda dişiliğini kullanmaması da bir diğer dikkat çekici konu oldu. Ajda Pekkan etkilemek istediği erke için onun dikkatini çekmesini sağlayacak güzellikler yapmayı tercih ediyormuş. Düşünsenize karşınızda koskoca Ajda Pekkan var ve sizi etkilemek adına bir takım şeyler yaparak gönlünüzün kapılarını açmayı hedefliyor. Ne kadar ünlü olursa olsun tüm kadınlar gibi Ajda Pekkan’da sadece gerçek aşkı yaşamak istiyor.

Ajda Pekkan Hakkında