Zeynep İlkgün Sezen Aksu’nun Şarkısına Slovenya’da Klip Çekti

Zeynep İlkgün’den Sezen Aksu’nun Şarkısı İlk Gün Gibi’ye Klip

Pop müzik şarkıcısı olan Zeynep İlkgün, albümüne koyduğu söz ve müziğinin Sezen Aksu’ya ait olduğu İlk Gün Gibi adlı parçasına klip çekti. Zeynep İlkgün İlk Gün Gibi adlı Sezen Aksu’nun şarkısının klibini Slovenya’da çekti. Gökhan Özdemir yönetmenliğinde çekilen klip Slovenya’nın Ljubljana şehrinde ve Bled gölü’nde çekilmiştir. Slovenya da çekilen bu klibin çekimleri üç gün sürmüş. Pop müzik şarkıcısı olan Zeynep İlkgün, albümünde yer alan Çok Özledim parçasında kendine eşlik eden Soner Arıca da çekilen bu klip de ufak bir sahnede rol almış.

İlk Gün Gibi Şarkısını Sezen Aksu Ne Zaman Çıkarmıştır?

Gerek yazdığı şarkı sözleri ile gerekse başarılı şarkı söylemesi ile Türk pop müziğinin başarılı isimlerinden biridir Sezen Aksu. Şarkıcı Zeynep İlkgün’ün albümüne koyduğu söz ve müziğinin Sezen Aksu’ya ait olduğu İlk Gün Gibi adlı parçasını da Sezen Aksu 1979 yılında çıkardığı İlk Gün Gibi/ Yalancı ve Allahaşkına/ Sensiz İçime Sinmiyor kırkbeşliklerinde çıkararak müzikseverler ile buluşturmuştur.

Şarkıcı Zeynep İlkgün Kimdir?

Zeynep İlkgün 21 Ekim 1982 yılında İstanbul da dünyaya gelmiştir. Zeynep İlkgün hukukçu bir anne babanın tek kız çocuğudur. Şarkıcı Zeynep İlkgün Notre Dame de Fransız Lisesi ve Bilgi Üniversitesi Reklamcılık Bölümünü okuyarak eğitim hayatını tamamlamıştır. Zeynep İlkgün küçük yaşlardan beri müziğe ilgisi vardır. Bundan dolayı ailesi tarafından müzik kulağı olduğu fark edilmiş ve şan dersleri alması için destek olmuşlardır.

Zeynep İlkgün ortaokul döneminde piyano eğitimi görmüştür. Daha sonra ise Mustafa Sağyaşar’dan Türk Sanat Müziği dersleri, Haldun Dormen’den tiyatro eğitimi ve Can Gürzap’tan ise diksiyon ve sunuculuk eğitimi almıştır. Zeynep İlkgün daha sonra on şarkılık bir albüm çalışması ile müzik piyasasına başarılı bir giriş yapmıştır.

Zeynep İlkgün’ün Müzik Kariyeri

Şarkıcı Zeynep İlkgün İlk Gün Gibi adlı albümü ile müzik piyasasına giriş yapmıştır. Şarkıcının soyadı ile de Sezen Aksu’nun şarkısı olan İlk Gün Gibi adlı şarkının uyumunun güzel olması nedeni ile şarkıcı albümünün adının da İlk Gün Gibi olmasını istemiştir. Pop Müzik şarkıcısı Zeynep İlkgün Türk Sanat müziğini de çok sevmektedir.

Zeynep İlkgün ilk klibini üniversite okuduğu dönemde psikoloji dersinde sınıf arkadaşı olan Gökhan Özen’in şarkısına çekmiştir. Şarkıcı daha sonra da Soner Arıca’nın Çok Özledim adlı şarkısına Roma da klip çekmiştir. Şarkıcı İlk Gün Gibi isimli Sezen Aksu’nun şarkısının klibini ise Slovenya’da çekti.

Zeynep İlkgün Albüm Çalışması

Zeynep İlkgün henüz daha müzik piyasasına yeni girmiş bir şarkıcıdır. Zeynep İlkgün ilk albümü olan İlk Gün Gibi de yer alan şarkılarından bazılarına klip çekmiştir. En son çektiği klip ise söz ve müziğinin Sezen Aksu’ya ait olduğu İlk Gün Gibi adlı parçasıdır. Bu parçanın klibi Slovenya’nın Ljubljana şehrinde ve Bled Gölü’nde çekilmiştir. Klibin çekildiği yer oldukça popüler olan bir yerdir.

Türk sanat Müziğini de çok seven şarkıcı albümünde Mutsel Öztürk’e ait Elveda adlı eseri de seslendirmiştir. Zeynep İlkgün Türk Sanat Müziği ile Pop Müziğinin ruh halini en iyi yansıtan iki müzik tarzı olduğunu söylemiştir.

Sezen Aksu’nun Şarkısı İlk Gün Gibi’ye Klip Çekildiği Yer Slovenya

Zeynep İlkgün, Sezen Aksu’nun Şarkısı olan İlk Gün Gibi’ye klibini Slovenya’nın Ljubljana şehrinde ve Bled gölü’nde çekilmiştir. Klibin çekildiği bu bölge hem yurt içi hem de yurt dışından gelen birçok turistin ilgisini çeken çok popüler bir yerdir. Doğal güzelliği ile Bled Gölü insanları kendine hayran bırakıyor. Zeynep İlkgün’ün albümünde yer alan Sezen Aksu’nun şarkısı olan İlk gün Gibi adlı şarkının klibinde de bu bölgenin eşsiz doğal güzelliklerine oldukça fazla yer verilmiştir.

Zeynep İlkgün Hakkında