Yaşar İpek Kimdir? Biyografisi Albümleri, Şarkıları

22 Aralık 1979 yılında Diyarbakır'da doğan Yaşar İpek 41 yaşınadır. Ailesinin sahip olduğu film şirketinin yapımı olan bir filmde rol alarak 6 yaşında sinema dünyasına ilk adımını atmıştır. Sonrasında ailesi ile birlikte İstanbul'a taşınan sanatçı 10 yaşına kadar toplam 9 filmde rol almıştır. Film sektöründen sonra müzik sektörüne geçiş yapan sanatçı ilk albümünü 2003 yılında çıkarmıştır. Kendine has yorumu ile geniş bir kitleye ulaşıp müzik sektöründe de başarıya ulaşmıştır. 2017 yılında çıkardığı ilk single çalışması olan yalnız kalacaksın şarkısını piyasaya sürmüştür. 


Yaşar İpek Albümleri

İlk albümünü 2003 yılında çıkaran sanatçının Kapı Zili, Yanlışa Af Yok, Okul Bitince, Aşkım, Arada bir şarkıları ile takdir toplamış ve arabesk dünyasında geniş bir kitleye ulaşmıştır. Günümüzde de kendi bestelerini yapan ve birçok albümün altına adını yazdıran sanatçı ayrıca piyano da çalmaktadır. 2003 yılında Bir Alo De albümü ile piyasaya hızlı bir giriş yapan Yaşar İpek sırasıyla, 2005 yılında Sözüm Ona Sevdin, 2007 yılında Arada Bir, 2010 yılında Eyvah, 2012 yılında Kapı Zili, 2015 yılında Sus, 2016 yılında Haybeye adlı albümünü piyasaya sürmüş ve başarıya her defasında ulaşmıştır. 2017 yılında o da single modasına uymuş ve tek şarkılık albümü olan yalnız kalacaksın adlı şarkısını sevenleri ile buluşturmuştur. 


Yaşar İpek'in Özel Hayatı

Bir süredir  Seren Seregil ile birlikte olan Yaşar İpek 2018 yılında Seren Serengil ile hayatını birleştirme kararı almıştır. Gülben Ergen'in Seren Serengil'e açtığı davadan sonra Seren Serengil’in 3 gün hapse mahkûm edilmiştir. Seren Serengil’in ceza evinde kaldığı süre boyunca Yaşar İpek, Serengil’i bir an bile yalnız bırakmamış ve aşkları orada başlamıştır. Fransa’da evlenen çift evlenmeden önce birlikte klip çekmiştir. Evliliklerinden kısa bir süre sonra defalarca kez boşanacakları iddiası ortaya atılmıştır.

Bir tartışmalarına ait olan ses kaydı dedikoduları adeta doğrulamıştır. Üstünden çok zaman geçmeden 2019 yılında evliliklerini bitirme kararı almışlardır. Çiftin boşanma davası ve tartışmaya ait olan ses kaydı magazin gündemini uzunca bir süre meşgul etmiştir.

Seren Serengil, darp edildiği ve havlu ile şiddete maruz kaldığı iddiası ile Yaşar İpek'e dava açmıştır. Hastaneden alınan raporda darp izine rastlanmamış ve dava takipsizlik ile sonuçlanmıştır. Video kaydı da sunulan ve mahkemece izlenen videoda herhangi bir darp görüntüsü bulunmamıştır. Boşanma davasının ilk duruşması da tanıkların dinlenmesi gerekçesi ile ileri bir tarihe ertelenmiştir.


Yaşar İpek Boşanma Süreci

Boşanmaları da evlilikleri kadar uzun süre magazini meşgul eden Yaşar İpek ve Seren Serengil arasında sular durulmamış, çekişmeli ve uzun süreceği belli olan dava sürecinde çift henüz anne karnında olan bebeğini kaybetmiştir. Seren Serengil bebeğini kaybetmesinin sebebinin Yaşar İpek olduğunu söylemiştir.

Sosyal medya ve magazin programlarında kanlı kıyafetini paylaşarak derin üzüntüsünü defalarca dile getirmiştir. Evlilikleri süresince bir kaç kez bu acıyı yaşayan ve bebeğini düşüren Seren Serengil tekrar anne olamayacağı korkusuyla uzun süre sakin kalmayı başaramamıştır. Boşanma davası sürecinde Seren Serengil, eşi Yaşar İpek için mahkemeden uzaklaştırma kararı aldırmıştır.

Bu kararı ihlal eden Yaşar İpek, kararın yüzüne okunmasından sonra 3 günlük zorlama hapis cezasına mahkûm edilmiştir. 3 gün sonra Ceza evinden çıkan sanatçı, çıkar çıkmaz yani 3 Ekim 2019 yılında Seren Serengil hakkında tedbir kararı aldırmıştır. 4 Ekim 2019 yılında tedbir kararı alınmasına mahkemece karar verilmiştir. Buna sebep olarak da kendisi cezaevindeyken Seren Serengil’in sosyal medya hesabından, story ve magazin programlarında kendisi hakkında söylediklerini göstermiştir.

Yaşar İpek Hakkında