Pınar Altuğ o Mesajları İfşa Etti

Pınar Altuğ O Mesajları İfşa Etti!

Pınar Altuğ, Sosyal Medyayı aktif bir şekilde kullanıyor. Ancak bu günlerde takipçilerinin bazı mesajları nedeniyle isyan etmiş gibi görünüyor. Takipçilerinin gönderdiği mesajların bir kısmını yine sosyal medyada paylaşan ünlü oyuncu, mesajları paylaşırken “ne kalbim dayanır ne de gücüm” diye ekledi.

Takipçileri tarafından özel mesajlara yanıt vermediği gerekçesiyle eleştirilen Pınar Altuğ, kendisine gönderilen o mesajları ifşa etti. Mesajları hesabından paylaşırken isimleri açıklamayan ünlü oyuncu bu seferde özel mesajları yayınladığı için eleştiri oklarının hedefi oldu.

Ünlü İsimler Bu Eleştirilere Maruz Kalıyor

Ünlü isimler, takipçileri tarafından, özel mesajlarına bakılmadığı veya yanıt verilmemesi sebebiyle eleştiriye maruz kalıyorlardı. Bu seferde Pınar Altuğ bu eleştirilerin hedefi oldu. Bu eleştirilere isyan eden ünlü oyuncu, hesabından takipçilerine seslendi: “Hani ben DM bakmıyorum diye kızıyorsunuz ya bana, birkaç örneği paylaşmak istedim, ne kalbim dayanır ne de gücüm.”

Çok farklı taleplerin yer aldığı mesajlar sınırları zorladığını söyleyen oyuncu“Bu isteklerin yerine getirilmesi normal karşılanamaz” şeklinde açıklama getirdi. Ünlü isimlerin takipçileri, hayranı oldukları kişilerden mesajlarında iş istiyor, para istiyor, yurt dışına çıkmak istiyor.

Pınar Altuğ Mesajları İfşa Ettiği İçin Eleştirildi

Pınar Altuğ takipçilerinin mesajlarını ifşa ettiği gerekçesiyle de eleştirildi.Mesajları kendi hesabında paylaşırken isimlerini açıklamayan oyuncu, bu sefer de özel mesajları yayınladığı gerekçesiyle eleştirilerin hedefi oldu. Milyonlarca takipçiye sahip ünlülerin her talebi yerine getirmesi mümkün değil. Bu mesajların tamamının takip edilmesi veya cevaplanması bile çok zorken, birçoğu maddi taleplerle dolu bu isteklerin yerine getirilmesi bir insanın gücünü aşar. Ünlülerin bu eleştiriler karşısında isyan etmesi insanları şaşırtmamalı. Pınar Altuğ da sürekli yardım talepleriyle dolu mesajlar alınca nasıl baş edeceğini bilememiş olsa gerek. Çözümü bu mesajları takipçileri ile paylaşmakta bulmuş.

Ünlü Oyuncunun Fanatik Hayranı

Oyunculuğu, sunuculuğu kadar sosyal medya paylaşımlarıyla da Pınar Altuğ sık sık gündeme geliyor.Yaptığı işlerle ve örnek nitelikteki evliliği ile de adından sıkça söz ettiriyor. Sosyal medyada yapılan paylaşımlar yüzünden daha önce de oyuncu zor zamanlar yaşamıştı. Pınar Altuğ fotoğraflarıyla sosyal medya hesabını dolduran fanatik hayran, medyada yer almıştı. Onlarca defa aynı fotoğrafı paylaşan bu fanatik hayran, takıntılı tavrı nedeniyle Pınar Altuğ epeyce korkutmuştu.

Daha öncede Yağmur Atacan’ın başına gelenler yüzünden fanatik hayran korkusu yaşamıştı Atacan ailesi. Pınar Altuğ Atacan’ın eşi ve sevilen oyuncu Yağmur Atacan’ın aracı kurşunlandığında aile zor günler yaşamıştı.

Pınar Altuğ’un Korku Dolu Anları

Geçtiğimiz aylarda yaptığı çok özel açıklamalarla hayranlarını şok eden Pınar Altuğ korku dolu anlarını dile getirdi. Olayın geçtiğimiz yıl bir parkta yaşandığını açıklayan oyuncu, çocuklarımızı yabancılara karşı eğitmemiz gerektiğini dile getirdi. Olay bir çocuk parkında yaşanmış. Pınar Altuğ olayı zamanında fark ederek yaşanabilecek çocuk istismarının önüne geçmiş. Bu paylaşımıyla oyuncu çok önemli bir konuya dikkat çekti.

Ünlü Oyuncu Pınar Altuğ Kimdir?

Çocuklar Duymasın adlı dizi ile yıldızı parlayan Pınar Altuğ, 1994 yılında Türkiye Güzeli olunca adından söz ettirmeye başladı. Aslında daha lise yıllarında podyumlara adım atmıştı.

Pınar Altuğ Atacan, 1974 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Saint Benoit Fransız Lisesi’ni bitirdi. 2002 yılında Türkiye televizyonlarında bir efsane haline gelecek Çocuklar Duymasın dizisindeki “Meltem” karakteri ile ününe ün kattı.

1999 yılında başladığı oyunculuk kariyerine başarılı bir şekilde devam eden Pınar Altuğ, birçok yapımda rol almış ve birçok programın sunuculuğunu üstlenmiştir. Aynı zaman birçok markanın da reklam yüzü olmuştur.

2008 yılında kendinden dokuz yaş küçük Yağmur Atacan ile evlenince uzun süre magazin dünyasında konuşulmuştu. Örnek gösterilecek bir evliliğe devam eden çiftin 2009’da bir kızları dünyaya geldi.

Pınar Altuğ Hakkında