Ozan Pehlivan Kimdir? Biyografisi Albümleri, Şarkıları

Ozan Pehlivan 12 Ocak 1991 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir ilköğretim yaşamına Kırklareli İlköğretim Okulu'nda tamamlamıştır lise hayatında aynı şekilde Kırklareli'nde bitirmiştir öğrencilik yıllarında derslerinde başarılı bir öğrenci olmuş ve Öğretmenleri tarafından daima takdir edilmiştir. Kariyer hayatında kendisini geliştirmek için memleketinden İstanbul'a gelmeye karar vermiştir. İstanbul'da başarılı lise hayatından sonra Üniversite sınavlarına hazırlanmış ve istediğin üniversiteyi kazanmıştır. İstanbul Haliç Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Türk müziği bölümüne kayıt yaptırmıştır lisans eğitimi boyunca üniversite arkadaşları ile bir araya gelerek müzik çalışmalarını başlatmışlardır özellikle öğrencilik yıllarında Usta sanatçıların konserlerine dahil olmuş vokallik yapmış ve ayrıca klarnet çalmıştır. Öğrencilik  yılları  çoğunluk ile başarıları ile doludur.

 

Ozan Pehlivan'ın Müzik Alanında Yaptığı Çalışmalar Nelerdir?

Acun Ilıcalı tarafından sunuculuğu yapılan "O Ses Türkiye" yarışmasına katılmıştır. 2014 yılında halk tarafından tanınabilme fırsatı elde etmiştir. Yarışmanın finaline gelen sanatçı, final bölümünde ses yarışmasından ayrılmak zorunda kalmıştır. Ses sanatçılığı alanı dışında farklı müzikal aletlerden yararlanmıştır. Müzik kabiliyeti sevenleri tarafından beğenilmiş ve her daim şarkıları dinlenmiştir. Alanında usta olduğu müzikal aletler vurmalı olan çalgılardır. Ses sanatçılığının dışında ise müzik aleti sayesinde ruhundaki sanatçıyı ortaya çıkarmayı başarmıştır. Saksofon, klarnet, gitar, piyano çalmıştır. Dizilerde oyunculuk görevini üstlenerek hünerlerini ortaya koymuştur. Günümüze kadar "Hadi Eyvallah" ve "İtiraf Et" adlarında tekli olan çalışmaları sayesinde adından söz ettirmeyi başarmıştır.

 

Ozan Pehlivan'ın Albümleri Nelerdir?

Ozan Pehlivan, müzik alanında kendisini geliştirmek için büyük çabalar sarf etmiştir. Pop türünde söylediği şarkılarının yanı sıra şan dersleri de almıştır. Ders ve çalışmak Ozan Pehlivan için bir arada olması gereken iki tane çalışma alanıdır. Ses perdeleri ve nakaratları konusunda uzman hocalarından dersler almıştır. Her zaman daha fazlasını öğrenmek için büyük sanatçılardan eğitimler almayı ihmal etmemiştir. Öğrencilik yıllarında korolar halinde şarkı söylemiş ve besteler yapmıştır. Bestelerinin bir gün kamera önünde klibinin çekileceğine dair hep bir inancı olmuştur. Yaşam perspektifi içerisinde daima müziğin dünyasını anlamak için piyano çalmıştır.2019 yılında " O İş Bende" şarkısı ile ses getirmiş, beğenilmiştir.

 

Ozan Pehlivan Nasıl Ünlü Olmuştur?

Ozan Pehlivan'ın babası müzisyendir. Sanatçı babasından çocukluk yaşlarından itibaren müziğe dair bilgiler almıştır. Babasından aldığı müzik bilgisini içselleştiren sanatçı, yetişkinlik döneminde istediği başarıyı elde edebilmiştir. Çocukluk yıllarında oyuncakları müzik aleti olmuş ve babası ile birlikte bayram, özel günler, düğünler gibi birçok etkinliğe katılım göstermiştir. Babasının ekstradan kasetçi dükkânı olup, Ozan Pehlivan orada çalışmıştır. Üniversite dönemini bitirdikten sonra hafta içi gündüz vakitlerinde müzik öğretmenliği yapmıştır. Sahnelerinin ve konserlerinin dışında kalmış zamanlarında, ikinci single şarkısını müzik severleri ile paylaşmıştır. Ozan Pehlivan bütün yaşam enerjisini müziklerden almıştır. Gelecekteki hedeflerini ise müzik üzerine kurmuş ve konservatuar çalışmalarına katılım göstermiştir.

 

Ozan Pehlivan'ın O Ses Türkiye Macerası 

Ozan Pehlivan'ın ilk single çalışmaları başarılı bir şekilde tamamlıyor. Sesinin güzel olması ile birlikte fiziksel olarak dikkat çeken bir sanatçıdır."Hadi Eyvallah" isimli şarkısı sayesinde müzik severlerin beğenisini kazanmıştır. Söz ve müziği tamamen kendisine ait olup, 1 milyondan fazla izleyeni olmuştur. Sanatçı İrem Derici ile bir araya gelerek başarılı bir düet yapmıştır. Sağlam adımlar atarak başarılı bir kariyer ortaya koymaya çalışmıştır. Hadi Eyvallah şarkısında değerini anlamayan sevgilisi ile yolların ayrıldığı anlatılıyor. Ozan Pehlivan şarkısını Doğulu stüdyosunda seslendirmek için birçok çalışmalara katılım gösterdi.13 yaşından beri Trakya’nın her noktasını gezmiş ve şarkılar söylemiştir. Şarkı sevdası geçmişten gelen sanatçı pes etmeden şarkı söylemeye devam ediyor.

Ozan Pehlivan Hakkında