Mustafa Sandal’ın Aşk Hayatı

Mustafa Sandal’ın Aşk Hayatı

Mustafa Sandal’ın aşk hayatındaki gelişmeler magazin dünyasında büyük yankı uyandırdı. Eşinden boşandıktan sonra ismi sık sık farklı kişilerle anılan Sandal sonunda aradığı aşkı buldu. Kendisinden 20 yaş küçük ve 29 yaşında olan yeni sevgilisi Melis Sütşurup ile aşk yaşadığı kulislerde duyuluyor. Zaten Mustafa Sandal da, sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunarak bu söylentileri doğruladı.  

Sandal, butik sahibi sevgilisi Melis Sütşurup ile beraber olduğu videoyu, instagram üzerinden hayranlarıyla paylaştı. ‘’Söz verdiğim gibi ilk sizinle tanıştırıyorum’’ ifadelerini de kullanarak sevenlerine mesaj verdi. Belli bir süre aşklarını gizli yaşadılar. Bir Milano kaçamağında aşkları gün yüzüne çıktı.  Melis Sütşurup kız arkadaşlarıyla Kartalkaya’ya giderken Sandalın ‘’ Gel Bana’yı’’ arabasında dinleyerek video çekip instagram hesabında paylaşmasın da dikkatleri Mustafa Sandal’a çevirmişti. Neyse ki aşklarını itiraf ettiler de Musti’nin hayran kitlesinin merakı giderilmiş oldu.

Mustafa Sandal ve Gizemli Aşkı

Geçen yıl 2018 yılında Eşi Emine hanımdan ayrıldıktan sonra Mustafa Sandal’ın ismi, ünlü oyuncu Ceren Hindistanlıyla aşk dedikodularında çıkmaya başladı.  Tarabya’da bir balıkçıdan çıkarken görüntülenen yakışıklı şarkıcı, muhabirlerin Ceren Hindistanlı ile aşk mı yaşıyorsunuz sorusuna gülüp geçti. Ünlü oyuncu Ceren Hindistanlı da sosyal medya hesabında, Mustafa Sandal’ın Reset şarkısını paylaştı ve bu durumda iddialar doğrulanmış oldu.  Ceren Hindistanlı Babalar ve Evlatlar, Muhteşem Yüzyıl ve Hürrem Sultan’ın sadık cariyesi olan Ahsen Hatun karakterini canlandırmıştır.

Mustafa Sandal’ın Evlilik Hayatı

Sandal, 2008 yılında Sırp şarkıcı olan Emina Jahovic ile evlendi ve bu evlilikten Yaman ve Yavuz adında iki çocukları var. Sandalın, eski eşi ile aralarında olan aşklarının bitmesinden dolayı ayrılma kararı aldıklarını, bazı yayın organlarına verdiği röportajlarda dile getirdi.  Eşi için o benim hala en değerlim, çünkü çocuklarımın annesi dedi. Mustafa Sandal Geçtiğimiz yıl,10 yıl süren evliliğini bitirdi ve yeni aşklara yelken açt, ismi pek çok güzelle anılmaya başlandı.

Mustafa Sandal’ın Müzik Dünyasına Girişi

Türk şarkıcı Mustafa Sandal, 1970 İstanbul Beşiktaş doğumlu, babası Erzincanlı, annesi ise Adanalı. Söz yazarı ve besteci olan Sandal, 1990’lı yılların başlarında, birçok ünlü şarkıcıya verdiği besteleriyle müzik dünyasında adından söz ettirdi. 1994 yılında çıkardığı suç bende albümü ile başarıyı yakaladı ve tüm Türkiye’de tanınan sanatçı oldu. 1996 yılında da çıkardığı Gölgede Aynı İsimli albümüyle pek çok ödül kazandı. 1998 yılında Detay adlı çalışma yapıp müzik dünyasına hızlı giriş yaptı.

2002 yılında, görenleri hayran bırakan yeni stüdyo kurdu ve 5. Albümünün kayıtlarına burada başladı. Mustafa Sandal 2003 yılında, Almanya-Universal Music etiketini kullanarak  ‘’Aya Benzer 2003’’ isimli bir single parça ve ‘’ Seven’’ adlı albümü ile Avrupalı müzikseverlerle bir araya geldi. 2004 yılında LR Kozmetik tam 24 ülkede kendi adına üretilen parfümü piyasaya çıkardı.

 

Mustafa Sandal’ın En Çok Ses Getiren Albümü

Mustafa Sandal, Araba ve Aya Benzer parçalarıyla yurtdışında da tanınırlığını artırdı. Özellikle Araba Albümü dünyanın dört bir tarafında satışa sunularak satış rekorları kırıldı. Hepimiz hala hatırlıyoruzdur ‘’onun arabası var güzel mi güzel ‘’ sözlerini bir zamanların dillerden düşmeyen şarkıları arasındaydı.

Mustafa Sandal’ın Son albümü Reset

Mustafa sandal, Reset albümü ile geçmiş hayatına bir reset atıp yeni aşklara yelken açacağının sinyallerini veriyor galiba. Sandal’ın son dönemlerin popüler Rapçisi olan Eypio ile beraber söylediği Reset adlı şarkı daha piyasaya çıkmadan internet sitelerinde yayınlanmaya ve sözleri de paylaşılmaya başlanmıştır.

Mustafa Sandal Hakkında