Kenan Doğulu ve Beren Saat Boşanıyor Mu?

Kenan Doğulu ve Beren Saat Boşanıyor mu?

Aşk gibi aşk olarak başladı ilişkileri. Bir yanda sesiyle kulaklarımızın pasını silen Kenan Doğulu, diğer yanda muhteşem oyunculuğu ve mimikleri ile Beren Saat. Bu iki güzel insan bir araya geldi. İlk kez çifti 2012 yıllarında bir arada, el ele tutuşurken görmüştük. İlişkileri gündemi oldukça meşgul etmişti ve sonunda beklenen haber geldi. Çift 23 Şubat 2014 yılında İstanbul'da küçük bir törenle nişanlandılar.

Uzun bir süre haklarında herhangi bir kötü habere rastlanmadı. İlişkileri gayet iyi gidiyordu. Tabi ki bu aşk, mutlu sonu hak ediyordu. Beren Saat ve Kenan Doğulu 29 Temmuz 2014 tarihinde Los Angeles’ta muhteşem bir törenle evlendiler. Evliliklerinin ardından ilişkileri hakkında yapılan tüm haberlere rağmen yollarına devam ettiler. Fakat son günlerde çıkan bir haber tüm hayranlarını üzdü. Mutlu bir evlilikleri olan Beren Saat ve Kenan Doğulu çifti boşanacak mıydı?

Trafik Kazası Geçirerek Hayatını Kaybeden Eski Sevgili

Beren Saat'in 35'inci doğum gününde Instagram hesabı üzerinden çok konuşulacak bir paylaşım yaptı. Sayfasında 2004 yılında trafik kazası geçirerek hayatını kaybeden eski sevgilisi Efe Günay'ı andı. Sonrasında ise boşanma haberleri ortalığı kasıp kavurdu.

Beren Saat’ten Kafa Karıştıran Paylaşım

Beren Saat, 35 yaşına girdiği gün "Ayak bastığım en karanlık doğum günüm" diyerek fotoğrafına duygusal bir not iliştirdi. Hayatının ikinci yarısına adım attığını ifade eden Beren Saat'in bu duygusal paylaşımı tamamen yanlış anlaşıldı. Aslında bu paylaşım sadece kaybettiği birini anma konuşmasıydı. Fakat Kenan Doğulu ile boşanacağı haberleri hızla yayıldı.

Kenan Doğulu Konseri Dedikoduları Alevlendirdi

Kenan Doğulu konserinde pek çok oyuncu ve sanatçı onu izlemeye gelmişti. Fakat eşi Beren Saat, konserde değildi. Boşanma dedikoduları dolanırken, Beren Saat'in konsere gelmemesi dikkat çekti. Konser sonrası Kenan Doğulu'nun annesi Serpil Doğulu, Beren Saat hakkındaki sorulara "Bana sormayın, oğluma sorun" cevabını verdi ve yalnızca oğlu ile gurur duyduğunu ifade eden sözler söyledi. Kenan Doğulu boşanmayacakları konusunda paylaşımlarda bulunmuştu fakat o gece Beren Saat’in konserde olmaması düşündürücü bir nokta idi.

İlk Açıklama Kenan Doğulu’dan Geldi

Kenan Doğulu Maslak’ta bulunan bir mekandan çıkarken objektiflere yakalandı ve beklenen açıklamayı yaptı. Boşanma iddialarının tamamen yalan olduğunu ifade etti. Beren Saat ile ilişkilerinde herhangi bir sorun olmadığını dile getiren Kenan Doğulu, bu iddiaları kimin ortaya attığını bilediğini ve boşanmadıklarını ifade etti. Yine de olay hala gizeminiz korumaya ve dedikoduları beraberinde getirmeye devam ediyor.

Netflix’in Beren Saat’li Orijinal Dizisi

Kenan Doğulu ile boşanma haberlerinin yanı sıra asıl gündem Netflix'in yeni dizisinde Beren Saat'in rol alacağı idi. Netflix'den resmi açıklama geldi ve dizi Göbeklitepe üzerine fantastik bir yapım olacak. Beren Saat’i başrolde izleyeceğimiz yapımı O3 Medya‘nın yapacağı ifade ediliyor. Senaryosu ise Vatanım Sensin ve Aşk Tesadüfleri Sever'den tanıdığımız bir isim. Nuran Evren Şit’in diziyi yazacağı söylentiler arasında.

Dünyanın ilk tapınağı olan ve Şanlıurfa’da yer alan Göbeklitepe’nin hikayesinin nasıl olacağı ise oldukça merak edilen konular arasında yer alıyor. Dizinin diğer tüm detayları henüz açıklanmadı. Beren Saat dışında hiçbir oyuncunun ismi verilmedi. Netflix Türkiye2nin ilk dizisi olan Hakan: Muhafız'da oldukça beklenen bir dizi idi. Fakat dizi başladıktan sonra pek çok kişi hayal kırıklığına uğradı. Dizide Okan Yalabık gibi kaliteli oyuncular olmasına rağmen tutulmadı. Çünkü diğer oyunculuklar ve dizi de yapılan efektler gerçekçi değildi. Kısaca kocaman bir hayal kırıklığı olarak kaldı. Umuyoruz Beren Saat'in oynayacağı dizi de bizlere aynı hüsranı yaşatmaz.

Kenan Doğulu Hakkında