Gülşen, Demet Akalın'ın rekorunu kıramadı!

Gülşen ile Demet Akalın Arasında En Pahalı Savaşı

Sanatçıların günlük yaşamlarında ve sahnede kullandıkları kıyafetler için ödedikleri paralar dudak uçuklatan cinsten olabiliyor. Bu pahalı kıyafetler bazı markalarda sanatçılar arasında savaşa da neden olabiliyor. En son pahalı kıyafet savaşı Gülşen ile Demet Akalın arasında yaşandı.

Başarılı ve güzel şarkıcı Gülşen, geçtiğimiz haftalarda İstanbul Kartal'da bir konsere çıktı.  Gülşen'in şarkı performansı oldukça iyiydi. Ama konsere Gülşen’in güzel sesinin yanında giydiği pahalı ve göz alıcı çizmeleri damgasını vurdu. 20 bin TL'lik çizmesiyle sahne alan Gülşen, Demet Akalın'ın daha önce kırmış olduğu pahalı çizme giyme rekorunu kıramadı.

Başarılı ve güzel şarkıcı Gülşen, geçtiğimiz haftalarda İstanbul Kartal'da bir konsere çıktı.  Gülşen'in şarkı performansı oldukça iyiydi. Ama konsere Gülşen’in güzel sesinin yanında giydiği pahalı ve göz alıcı çizmeleri damgasını vurdu.

20 bin TL'lik çizmesiyle sahne alan Gülşen, Demet Akalın'ın daha önce kırmış olduğu pahalı çizme giyme rekorunu kıramadı.

Gülşen’in Giydiği Çizmeler de Olay Oldu

Şarkıcı Gülşen, geçen hafta sonunda Kartal'da bulunan ünlü bir mekanda sahneye çıktı. Sahnede en güzel şarkılarını seslendiren sanatçı izleyenler tarafından alkış aldı. Ünlü şarkıcının izleyenleri etkileyen bir diğer özelliği ise sahneye Balengiaca marka parlak ve uzun çizmelerle çıkması oldu. Gülşen'in giydiği bu göz alıcı çizmelerin fiyatı tam 20 bin liraydı.

En Pahalı Çizme Rekoru Hala Demek Akalın’da

Sanatçılar arasındaki şıklık yarışına en pahalıyı giyme yarışı da eklendi. Pahalı kostümleri ile dikkatleri çeken sanatçılar arasında Demek Akalın da yerini almış bulunuyor. Bu yarışa son konserinde giydiği pahalı ve gösterişli çizmeleriyle Gülşen de dahil oldu.  Demet Akalın2017 yılında giymiş olduğu ve o dönemin en pahalı çizmesi olarak gösterilen Yves Saint Laurent markasına ait olan çizmelerin fiyatı 2017 yılında 35 bin TL idi. Gülşen’in giymiş olduğu pahalı çizmelerle Demet Akalın’ın pahalı çizme rekorunu kırmayı başaramadı. Demet Akalın en pahalı çizme rekorunu kırdığı dönemde çizmelerini en yakın arkadaşlarına giymeleri için ödünç vermişti. En pahalı çizme giyen Türk sanatçısı unvanını Demet Akalın elinde tutuyor.

Gülşen Hakkında

    Sorgu hatası: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'ın rekorunu kıramadı!%' ORDER BY id DESC LIMIT 0,6' at line 1