Caner Erkin ve Asena Atalay Çifti Yine Mahkemede

Caner Erkin ve Asena Atalay Çifti Yine Mahkemede

2010 yılında evlenen Caner Erkin ve Asena Atalay çifti tek celsede anlaşmalı olarak boşanmıştı. Oğullarının velayeti ise anneye verildi. Fakat Beşiktaş'ın Milli futbolcusu Caner Erkin ile eski eşi Asena Atalay arasındaki sular bir türlü durulmadı. Caner Erkin'in verdiği sözleri tutmaması üzerine ortalık iyice karıştı. Asena Atalay, eski eşine ardı arkası kesilmeyen icra davaları açmaya başladı. Bunun üzerine Caner Erkin'de oğlunun velayetini annesinden almak için dava açtı. Hatta Beykoz'daki evinin kirasını dahi ödeyemeyen Caner Erkin, eski eşini de evinden tahliye ettirdi iddiaları medyayı sarstı.

İşin aslı, çift evlilikleri süresince Beykoz'da oturuyorlardı. Boşanmalarından sonra Asena Atalay ve oğlu bu evde ikamet etmeye devam ettiler. Fakat Caner Erkin evin kirasını ödemekte zorlanıyordu. Asena Atalay ise bu kirayı tek başına üslenemedi. Ev sahipleri icra takibi başlatarak evin boşaltılması için ihtarname gönderdi.

Caner Erkin ve Oyuncu Şükran Ovalı

Boşanmasından bir süre sonra Caner Erkin, ünlü oyuncu Şükran Ovalı ile aşk yaşamaya başladı. Caner Erkin, sevgilisine o denli aşıktı ki siluetini koluna dövme olarak bile yaptırdı. Tabi ki bu aşk kısa sürede evliliğe dönüştü. Geçtiğimiz ocak ayında çift Roma'da evlendi. Mutlu mesut ilişkilerini yaşarken hiç beklenmedik bir haberle sarsıldılar. Asena Atalay, Caner Erkin'in için icra takibi başlattı.

İnanılmayacak Kadar Abartılan Masraflar

Asena Atalay, çocuklarının eğitim masraflarından hastane masraflarına kadar her şeyi kaleme aldı. Sağlık harcamaları için 12 bin TL, eğitim için 60 bin TL, bakıcı için 42 bin TL, ulaşım için 36 bin TL, giyim için 12 bin TL, gıda için 32 bin TL, müzik eğitimi için 24 bin TL, spor masrafları için 12 bin TL, tatil için 45 bin TL, barınma giderleri için 32 bin TL gibi pek çok ayrıntıyı ekledi. Caner Erkin oğlu için toplamda 451 bin TL masraf ödemeliydi. Pek çok kişi bu fiyatların abartılı olduğunu dile getirdi ve Asena Atalay'a verilen tepkiler doğal olarak sert oldu. Caner Erkin'in buna itiraz etme hakkı bulunuyordu.

Daha sonra işin rengi değişti. Asena Atalay şimdi de Caner Erkin'den mal varlığının yarısını istemeye başladı. Caner tarafından kandırıldığını iddia etti. Aynı zamanda Caner Erkin'in kulüplerden alacağı gelire de ihtiyati tedbir konulmasını istedi.

Yok Artık! Dedirten Olaylar

Caner Erkin'in Instagram üzerinden yapmış olduğu paylaşım herkesi şok etti. Caner Erkin açıklamasında; her şeyi tatlılıkla çözmek istediğini, bu kadar susmasının tek sebebinin oğlu olduğunu ve annesinden oğlunu alacağını, yasal haklarını kullanacağını" söyledi. Asena Atalay bu açıklama karşısında önce dava sürecinde olduğu için sustu daha sonra para göz ve vampir olmadığını dile getirdi.

İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvuran Caner Erkin, Asena Atalay'ın hamilelik süresinde zayıflama hapları kullanarak çocuğunun sağlığını hiçe saydığını iddia etti. Fakat bu kadarla kalmadı. Asena Atalay'ın ev partilerine gittiğini, striptiz kulüplerinde dans ettiğini de beyanına ekledi.

Hakim Bile İsyan Etti

Mahkeme de sesler yükseldi ve hakim salonu terk etti. Tarafların sakinleşmesinin ardından yeniden salona döndü. Oğulları Çınar'ın okula iyi bir öğrenci olduğu ve rehber öğretmenine babasının onu görmeye gelmediği iddia edildiği sırada Asena Atalay göz yaşlarına boğuldu. Konu striptiz konusuna gelince, Caner Erkin ile evli olduğunda da bu işi yaptığını ve Caner Erkin'in de bu dansı denediği ve kurs sürecinde Asena Atalay ile birlikte olduğu dile getirildi. Olayın sonucunda ise duruşma hakim tarafından, diğer tanıkların dinlenmesi ve gereken eksikliklerin tamamlanması için ertelendi.

Asena Atalay Hakkında