Hatice Kimdir? Biyografisi Albümleri, Şarkıları

Hatice 

Hatice Çarpar olarak bilinen şarkıcı Hatice, 6 Aralık 1978 yılında İzmir’in Narlıdere ilçesine dünyaya gelmiştir. Ailesinin müziğe düşkün olması, Hatice’nin küçük yaşta ki müzik kabiliyetini ortaya çıkmasında ailesi büyük bir rol oynadı. Aile toplantılarında, özel günlerde ve düğünlerde amatör olarak şarkı söylemeye başlayan Hatice, kendini geliştirmeye başlamıştır. Amatörce başladığı şarkı söyleme yolumda “inermisin çıkarmışın?” adlı müzik dalında birinci seçilmiştir. Müziğe profesyonel olarak, devam etme şansını yakalan Hatice, kendini bu şekilde tanıttı
 

Şöhrete Atılan İlk Adım

 Atv televizyon programından gelen sunuculuk teklifini kabul ederek ''Çürük Elma'' adlı programı sunmaya başladı. Müziğe olan ilgisi ağır basması ile Eyüp Sultan Musiki Cemiyeti’ne kayıt olmuştur. Nejat Yertuk hocadan ders almaya başladı. Aynı zamanda Arif Yertuk müzik okuluna devam etmeye başladı. Akademik kariyeri boyunca müzik olarak olgunlaştığının farkına varan Hatice profesyonel olarak müzik çalışmalarına başladı. 
 

Müzik Dünyasına Girişi

  1990'lı yılların sonunda müzik dünyasına müthiş bir giriş yaparak, herkes tarafından benimsenen sanatçı haline gelmişti. "Farfara, Emiceoğlu Dursun, Kiraz, Kezban Yenge, Emiceoğlu Dursun, Çıt Çıt" adlı parçalarla hit olmayı başardı. 28 Eylül 1991 yılında evlendi. Eylül ayı 2003'te eşi Güney Aydan’ın ani ölümü Hatice’yi derinden etkiledi. Eşi öldüğünde 30 yaşındaydı. Eşinin hastane kontrollerinde lösemi olduğunu öğrenmesi onu çok üzmüştür. İki gün sonra üzüntüden beyin kanaması geçirerek vefat etmiştir. Eşi vefat ettiğinde Hatice 25 yaşında genç bir sanatçıydı. Genç sanatçı eşi için ''Doyamıyorum'' adlı klipli şarkı ile gündemden uzun bir süre düşmeyen sanatçı haline gelmişti. 

  2016 yılında başlayan ''İşte Benim Stilim Ünlüler'' adlı yarışma programına katıldı. O programda da dikkatleri üzerine toplayan Hatice başarılı bir yarışma çıkarmıştı.
 

Özel Hayatı Hakkında Bilinmeyenler

  “Renkli Sayfalar “adlı magazin programında eski ölen eşi için gözyaşlarına boğulan Hatice, konular konuşurken ayrıldığı sevgilisi hakkında konuşmaya başladı. Bu esnada ayrıldığı sevgilisi, canlı yayına telefonla bağlanınca dondu kaldı. Aytaç “Biz defalarca ayrılıp barıştık. Ayrılmak istediğimi anlamıyorsun. Bu yüzden duyurabildiğim her yerden duyurmaya çalışıyorum.” diyerek, Hatice’nin barışmaya yanaşmıyorum demesini yalanlayarak akıllarda soru işareti bıraktı.
 

Hayranlarına Karşı Yaklaşımı

  Son dönemde Hatice’nin, Demet Akalın ile tartıştığı polemikler yüzünden karşı karşıya gelmesine neden olmuştur. Demek Akalın’ın kendisi için sert eleştirilere maruz kalması, Hatice ve Demet Akalın'ı karşı karşıya getirerek, uzun bir süre polemiklere neden olmuştur. Aynı zamana Hatice, gündemden düşmeyen isim haline gelmesinin en büyük nedeni, yaşadığı polemikler ve sosyal medyadır. Yaptığı işler başarılı olmasına rağmen farklı işlere girişken olması ile değişebiliyor. Ayrı zamanda çok iyi bir spor tutkunudur. Her sabah düzenli bir spor yapan başarılı sanatçı, pilates yapmasını da çok sevmektedir. Beslenmesine dikkat eden güzel sanatçı bunu sık sık sosyal medyada paylaşır. Günlük yaşantısını, sosyal medya ile hayranlarına paylaşması onun sevilmesinde ki en büyük neden oluyor. Hayranları ile yaptığı görüşme günlerinde, hepsiyle tek tek ilgilenecek, güzel fotoğraflar çekilmelerini sağlıyor. Doğallığıyla sevenleri fazla olan Hatice, ayrı zamanda yardım sever kişiliğini ön plana çıkartmaktadır. 
 

Magazin Gündeminden Düşmeyen Bir Kişilik

 Sesinin güzel olması ile güzelliğiyle de sık sık gündemde olan Hatice. Yaşının ilerlemesi ile güzelliğini kaybetmiş değil. Gündemden düşmeyen Hatice özel yaşantısı ile konuşulmaktadır. Bir defile programında giydiği transparan elbiseyle poposunu gösterip gündemin en çok konuşulan ismi haline gelmiştir. Bunun bir hata olduğunu söyleyen Hatice, bunun sorumlusunun ünlü modacı Muhammer Ketenci olduğunu belirterek, ikili arasında soğuk savaş açma nedeni olmuştur. İkili uzun bir süre verdiği röportajlarla gündemden düşmeyip uzun süre konuşulmuştur. Ayrı zamanda Hatice, sosyal medyayı aktif kullanan sanatçıların başında yer almaktadır. Sosyal medyaya koyduğu fotoğraflar ile dikkatleri üzerine çekiyor. Koyduğu video snap'ler ise, magazin programlarına konu olmaktadır.

Hatice Hakkında