Güven Yüreyi Kimdir? Biyografisi Albümleri, Şarkıları

Güven Yüreyi son dönemlerde adına oldukça sık duyduğumuz bir sanatçıdır. Güven Yüreyi kimdir nerelidir, Kaç yaşındadır, nerede yaşıyor, şu ana kadar ki sanat çalışmaları nelerdir sanatçı hakkında en çok merak edilen bilgilerdir. Güven Yüreyi hayatımıza O Ses Türkiye ile girmiş olan bir sanatçıdır.
 

Güven Yüreyi Hakkında Bilgi

Güven Yüreyi kazanmış olduğu başarıdan sonra hakkında araştırmalar yapılan bir sanatçıdır. Güven Yüreyi aslen Aydın Kuşadası'nda kayıtlıdır. Şu ana kadar hayatını İzmir’de sürdürmüş olan sanatçı şu anda İstanbul’da yaşamaktadır. Güven Yüreyi’nin Ailesi müzikle ilgilenen, bu alanda başarılı olan bir ailedir. Güven Yüreyi’nin yeteneği hem genlerinden gelmekte hem de alışkanlık olarak müzikle ilgilenmeye başlamıştır. Bu aileden gelen başarısı ve yetenekleri ile sanatçı şu anda günümüzde bilinir, tanınır bir sanatçı olmuştur. Sanatçı 17 yaşından beri kendi geçimini kendisi sağlayan biri olduğundan bahsetmektedir.
 

Aynı zamanda sanatçı daha çok fantezi arabesk slow şarkıları seslendirme istediğinden bahsetmektedir ve müzikte enerji elde ettiği kazançların da ailesine yardımcı olduğundan bahsetmektedir. Sanatçının şu anda kazanmış olduğu kazanç ile geleceğini de yatırım yapmakta ve bazı projelere destek vermektedir. Güven Yüreği bir 85 boyunda ve 85 kilodur. Güven Yüreği’nin doğum tarihi tam olarak bilinmediği için burcu da tam olarak bilinmemektedir. Peki, Güven Yüreği’nin bir sevgilisi veya bir aşk hayatı var mıdır bu konuyla ilgili ise herhangi bir bilgi bulunmamaktadır.

O Ses Türkiye Güven Yüreyi

Güven Yüreyi hayatımıza O Ses Türkiye yarışması ile girmiş olan bir sanatçıdır. Güven Yüreyi O Ses Türkiye'ye katıldı zaman 4 tane jüri üyesinin hepsi kendisine dönmüştür. Sanatçı O Ses Türkiye yarışmasında Zincire Vur Ellerimi isimli şarkıyı seslendirmiştir. Sesi ile tüm jüri üyelerini oldukça etkileyen Güven Yüreğim O Ses Türkiye’de kendisine Murat Boz’u seçmiştir. Yarışmaya katıldığı anda tüm jüri üyeleri döndüğünde Ebru Gündeş Güven Yüreği ile seslendirmiş olduğu şarkıyı düet olarak tekrar seslendirmiştir. Güven Yüreyi O Ses Türkiye macerasında bir süre sonra elenmiştir. Ama başarılı olan sanatçı Ebru Gündeş tarafından sosyal medyada desteklenmeye devam etmiştir. Güven yüreği ile ilgili Ebru Gündeş paylaşımlarda bulmuştur.
 

Albüm Çalışmaları

Sanatçı 2013 yılında O Ses Türkiye yarışmasında ki yolculuğuna bir süre devam ettikten sonra bu yarışmadan elenmişti. Yarışmadan elendikten sonra Güven Yüreyi Sen Maşallah isimli Biz şimdi o çalışması ile müzikseverlerin karşısına çıkmıştır Ayrıca 2018 yılında Güven Yüreyi Kabuk ve Başka Biri isimli şarkılarıyla oldukça ses getirmiş ve başarılı bir ivme kazanmıştır. Güven Yüreyi’nin ilk single çalışması olan sen maşallah yazın en başarılı şarkılarından biri olmuştur.
 

Hatta sen Maşallah single’ı ilk gün iTunes te Tarkan’ın yolla isimli albümünü geçmiş ve ikinci sıraya yerleşmiştir Güven Yüreyi ilk yılında destek olan kişi Derya Uluğ dur. Güven Yüreyi günümüzde de hala başarı, heyecan, mutluluk, yetenekle müzik çalışmalarına devam etmektedir. Önümüzdeki günlerde yine çıkaracağı herhangi bir herhangi bir albüm çalışmasıyla ve single ile adından oldukça fazla söz ettirecek olduğundan eminiz.

Güven Yüreyi Müzik Hakkında Görüşleri

Güven Yüreyi 1991 yılında dünyaya gelmiş bir sanatçıdır. Müzik yolunda emin adımlarla ilerleyen sanatçı müzik hayatına 13 yaşında başlamıştır. Müzikle iç içe bir yaşantı geçiren Güven Yüreyi bu yeteneğini halkın karşısında ilk çıktığı yer olan O Ses Türkiye yarışmasında göstermiştir. Güven Yüreyi müziği olan tutkusunu müzik Eşittir Aşk diye ifade etmiş bir sanatçıdır.

Güven Yüreyi Hakkında