Fahriye Evcen ve Burak Özçivit Bebek Sahibi Oluyor

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit Bebek Sahibi Oluyor

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit aÅŸkı birlikte rol aldıkları AÅŸk Sana Benzer adlı filmin setinde baÅŸlamıştı. ÇalıkuÅŸu dizisinde de birbirlerine çok yakıştırılan çift 4 yıllık beraberliklerini evlilikle taçlandırmıştır. 29 Haziran 2017 yılında nikah masasına oturan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, evliliklerine neÅŸe katacak yeni üyeye hazırlanmakta. Bebek sahibi olmayı çok isteyen çiftin bir zaman tedavi gördüÄŸü konuÅŸulmuÅŸtu. Tedaviyle veya deÄŸil, nasıl olduÄŸu bilinmese de 32 yaşındaki Fahriye Evcen’in hamile olduÄŸu ve hamilelik haberini aldığında eÅŸi Burak Özçivit’e sarılıp mutluluk gözyaÅŸları döktüÄŸü magazin haberlerinde yer almıştı.

Mutlu Haberi İlk Aileleri ile Paylaştılar

Fahriye Evcen anne olmak istediÄŸini her konuÅŸmada dile getirmekteydi. Bebekleri olacağına dair müjdeyi doktorlarından alan çift haberi ilk olarak aileleri ile paylaÅŸtı. Fahriye Evcen’in zaten uzun süredir bebek beklentisi olduÄŸundan dolayı dizi ve film tekliflerini reddettiÄŸi bilinmekteydi. Çiftin bebekleri olacaklarına dair müjde kısa sürede magazin haberlerinde yayıldı. Yayılan haberlerle ilgili bir açıklama yapmayan çift yalanlama da yayınlamadı. Çiftin yakın çevresinde bulunan dost ve arkadaÅŸlarının da haberi doÄŸrulamasın üzerine bebek geleceÄŸi müjdesi doÄŸrulanmıştı. Birbirlerine çok fazla yakışan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’in aÅŸkları kadar bebekleri de uzun süre magazin haberlerinde yerini aldı.

Mutlu Ä°liÅŸkileri Bebekle Taçlandı

Bir dönem ikilinin iliÅŸkilerinin iyiye gitmediÄŸi haberleri yayılmıştı. Balon olarak yayılan bu haberlerin yanlış olduÄŸu ve beraberliklerinin mutlu bir ÅŸekilde devam ettiÄŸi olacak bebeklerinin haberiyle doÄŸrulanmış oldu. Dizi veya farklı projelerde yer alan sanatçıların hamilelik durumları pek istenmeyen bir durumdur. Fahriye Evcen de bir dönemdir kendine gelen dizi ve projelerden uzak durmuÅŸ ve gelen teklifleri kabul etmemiÅŸti. Uzun süre dizilerde olmamasından ÅŸüphelenen magazincilerin bebek sorularına devamlı olumlu cevap veren Fahriye Evcen, aldığı bebek müjdesi ile mutluluÄŸu yakalamışa benzemekte. Fahriye Evcen çok güzel bir bayan, Burak Özçivit ise oldukça yakışıklı bir bey. Ä°kisinin bebeklerinin ise dünyalar güzeli olacaktır.

Çifti Bebek Heyecanı Sardı

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti bebekleri olacağını öÄŸrendikten sonra hayatlarında bazı deÄŸiÅŸiklikler yaptığı haberlere yansımış durumda. Bebeklerinin anne karnında en iyi ÅŸekilde geliÅŸmesini ve büyümesini arzu eden çift ona zarar vereceÄŸini düÅŸündükleri bütün herÅŸeyi ortadan kaldırmaya çalışmışlar. Ünlüler arasında yeni bir akım var. Bu akıma göre hamilelik sırasında hayat ÅŸeklini deÄŸiÅŸtirip yeni kurallar koymak. Bebek kadar annenin saÄŸlığı da düÅŸünüldüÄŸünden dolayı böyle bir deÄŸiÅŸiklik yapan ünlüler kervanına Fahirye Evcen de katılmış durumda. Ünlülerin hamilelikleri de ünlü dedirten bu akım ile çift hayatlarında bazı deÄŸiÅŸiklileri yaparak düzene koydular.

 Dışarıdan Yemek Yeme Yasak Artık

Ünlü olsun veya olmasın aslında bütün anne baba adayları ilk bebekleri konusunda normalden çok daha fazla hassas olmaktadır. Bu hassasiyet normal karşılanmalıdır. Çift dışarıda yemek yemeyi bırakmış, evdeki yediklerine de ekstra özen göstermeye baÅŸlamış. Özel yemekler tüketmeye baÅŸlamış olan Fahriye Evcen, Acarkent’teki evinin tüm düzenini ve boyasını deÄŸiÅŸtiriyormuÅŸ. Kokulara karşı hassasiyeti oluÅŸan anne adayı evde her türlü koku ve kolonya kullanımını da bir süreliÄŸine durdurmuÅŸ.

Özçivit Bebek Ä°çin Hazırlıklar

Bebekleri için hazırlığa devam eden Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti, magazin dünyasında yankı uyandıran bazı hazırlıklar yapmakta. Fahriye Evcen, çocuÄŸunun ve kendi saÄŸlığı için cep telefonu görüÅŸmelerini azaltmış, mecbur olmadığı müddetçe telefondan uzak durmayı tercih etmiÅŸ. KonuÅŸmak zorunda kaldığı zamanlar için de radyasyon önleyici alet kullanmaktaymış.

Erkek bebekleri olacağını öÄŸrenen çift alışveriÅŸe baÅŸlamış. 120 bin lira ödeyerek çocuk odası almış ve evlerinin bir bölümünü maviye boyatmışlar.

Burak Özçivit Hakkında