Caroline Kimdir? Biyografisi Albümleri, Şarkıları

Müzik dünyasında ünlü bir isim Caroline, politikacı bir ailenin kızı olarak dünyaya gelmiştir. 6 yaşına geldiği zaman, üstün zekâlı olduğu için dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Öğretmenleri tarafından kendisine birden fazla zekâ testi uygulanmıştır. Zekâ testi sonucuna göre üstün zekâlı olduğu doğrulanmıştır. Öğretmenlerinin tavsiyesi üzerine özel dersler almış ve devamlı takip edilmiştir. Dillere her zaman ilgi duymuş ve bu konuya dair araştırmalar yapmıştır. Üniversite sınavlarına hazırlanmış ve istediği bölümü kazanmıştır. İstanbul Üniversitesi "İngiliz Dili ve Edebiyatı" lisans bölümünü başarılar elde ederek bitirmiştir. Mezun olduktan sonraki aşamada profesyonel bir şekilde iş hayatına atılmıştır.

 

Caroline'nin Meslekte İlerlemesi 

Caroline iş yaşamında epey başarılı olmuştur. Yedi yıllık bir zaman diliminde, Almanya’nın ismi ünlü holdinglerinde çalışmıştır. En büyük olan medya holdingi sayesinde ismini daha hızlı bir şekilde duyurmuştur. Holdinglerin Türkiye ile ilişkili yatırımlarını yönetmiştir. Kurumsal hedeflerin gerçekleşmesi için birçok çalışmayı yürütmüştür. Ceo danışmanlığı yaptığı zamanlarda, kendi işini kurmayı düşünmüş ve hedefine ulaşmak için her türlü fedakârlığı göstermiştir. Koç Kolejinde okumuş olup, İngilizce bölümünden mezun olmuştur. Grande Media Grup olarak günümüzde görevini sürdürüyor. Müzik dünyasında birçok kişi tarafından tanınmıştır. Arkadaşları ile bir araya gelerek müzik grupları oluşturmuş ve her daim pratik çalışmalar yapmıştır. Mesleğinde ilerlemesi, kendisinde bitmek bilmeyen azmine bağlıdır.

 

Caroline'nin Bestelediği Şarkılar 

Caroline kendi bestelediği şarkıları sayesinde, uzun bir süre gündemde kalmayı başarmıştır. Magazin ekranlarında her daim adı anılmıştır. İlk düetini sanatçı Serdar Ortaç ile çalışmalar yaparak ortaya çıkarmıştır. Çekilen klibi 14 Şubat 2020 tarihinde yayımlanmış ve halk tarafından beğeni toplamıştır. Serdar Ortaç tarafından her daim övülmüştür. Bestesi Serdar Ortaç'a ait olmayan Caroline'ye ait olan "Canı Sağ olsun" isimli şarkısını seslendirmiştir. Çekilen kliplerinde ses ve görüntü efekti uyumludur. Sponsoru olduğu birden fazla reklam filminde rol almıştır.

 

Caroline Müzik Dünyasında Nasıl Tanınmıştır?

İş yaşamında her geçen gün ilerleyen Caroline, Türkiye yatırımlarının rotasını ve istenilen hedeflerini gerçekleştirebilmiştir. Kurulan şirketleri turizm sektöründe iş vermiştir. Aynı zamanda sağlık alanında da yatırım çalışmalarında bulunmuştur. Grande Media Group müzik dünyasında yer almak isteyen gençleri destekliyor. Caroline, ülkemizde tek müzik yapımcısı olarak tanınıyor. Müzik dünyasına atım atarken Sezen Aksu ve Ozan Doğulu gibi usta sanatçıların desteğini almıştır. Özellik ile son yıllarda, Youtube'nin reklam bölümlerinde ve televizyon kanallarında yayımlamıyor. Yeşilçam şarkıları ile ilgili albümü, halkı tarafından büyük bir beğeni ile karşılanmıştır. Rap müziğin ilgi ile dinlendiği dönemde, Yeşilçam şarkıları unutulan bir hal almaya başlamıştır.

 

Caroline'nin Klip Çekimleri 

Söz ve müziği kendisine ait olan şarkı, sanatçı tarafından bestelenmiştir. Şarkının düzenleme kısmını Ozan Doğulu yapmıştır. Klip çekimlerini ise Gülşen Aybaba yönetmiştir. Klip Sortie'de çekilmiş olup, Kanadalı aktör olan Tony Schaschl eşlik etmiştir. Caroline kendisine ait ilk şarkısı "Göster Göster" olmuştur. Belirli periyotlar dâhilinde yayımlanan şarkılarından ilki olup aynı zamanda da eğlencelidir. Şarkının sözü ve ayrıca müziği Caroline’ye aittir. Şarkısının prodüktörlüğünü Cihan Okan üstlenmiş, Avrupa'nın müzik etiketleri ile piyasada yer almıştır.

 

Caroline'nin Yeşilçam Filmlerinden Esinlenmesi 

Sanatçı Carolineye göre Yeşilçam filmleri huzuru, saflığı ve huzurda kalmayı temsil ediyor. Bu nedenle şarkılarında yeşilçam filmlerinden yararlanmıştır. Yüz hatlarından ve fiziksel özelliklerinden dolayı halk tarafından Türkan Şoray'a benzetiliyor. Sarışın saça sahip olduğu zamanlarda "Brigitte Bardot" benzediğini de söylemişlerdir. 70'lı yıllara ait olan saç ve makyaj türünü yapmayı sevmiş ve her daim teşvik etmiştir. Kendisine ait bir yeni bir imajı olmamıştır. "Yeni Sultan Caroline" olarak seslenilmesi kendisini mutlu ediyor.

Caroline Hakkında