Tarkan'a Özel Ses Sistemli Minibüs

Tarkan Özel Tasarım Minibüs Satın Aldı!

Tarkan satın almış olduğu özel tasarım minibüs ile magazin dünyasında gündem olmayı başarıyor. Ünlü şarkıcı; oldukça konforlu ve özel özellikleriyle ön plana çıkan minibüsü sayesinde adından sıkça söz ettiriyor. Konforlu bir şekilde yolculuk edebilmek amacıyla satın aldığı minibüsü son sistem ses sistemleriyle donatan Tarkan, son derece konforlu ve lüks bir minibüse sahip oluyor. Almanya’dan özel olarak getirttiği 3 ses mühendisinin minibüse özel ses sistemi gereksinimlerini yerleştirmesi sonrasında minibüs, adeta bir stüdyoya dönüşüyor.

Özellikle konserlere çok daha rahat bir şekilde seyahat edebilmek amacıyla Tarkan’ın kendisine minibüs satın aldığı biliniyor. Yine Tarkan’ın bu minibüsü özel programlarında da kullanmayı düşündüğü biliniyor. Tam anlamıyla VIP minibüs özelliğine sahip olan bu minibüs, tam anlamıyla Tarkan’ın istekleri doğrultusunda tasarlanmış durumda.

VIP Minibüs Özellikleriyle Ön Plana Çıkıyor

Seyahatlerde kullandığı aracını yenileyen Tarkan, çok daha konforlu bir seyahat yapabilmek amacıyla VIP minibüs satın aldı. Minibüsün tüm detaylarıyla Tarkan’ın bizzat kendisinin ilgilendiği biliniyor. Bu kapsamda; Tarkan malzeme seçimi dahil olmak üzere hemen her ayrıntıda yer alıyor. Yine ses sistemlerinin kurulmasında da Tarkan, ön planda yer alıyor. Bu aşamada Almanya’dan özel olarak 3 ses mühendisinin getirtildiği biliniyor.

Yüksel işçiliğin sergilendiği minibüsün süper lüks seviyede olduğu biliniyor. İç tasarımıyla da büyük beğeni kazanmayı başaran minibüsün, 8 farklı endüstriyel tasarımcı tarafından tasarlandığı da biliniyor. Özellikle iç tasarımında konfor detayları dikkatlerden kaçmıyor. Yine aynı şekilde dış tasarımının da büyüleyici bir etkiye sahip olduğunu söylemek mümkün oluyor.

Minibüs Tamamen El İşçiliğiyle Yapıldı

VIP minibüs tamamen el işliğiyle yapılmasıyla ön plana çıkıyor. Özellikle konfor ve kullanışlılık özelliklerinin belirgin olduğu bu minibüste her şey Tarkan’ın rahat etmesi amacıyla tasarlanıyor. Titiz bir çalışma sonrasında tamamlanan bu projede, çok sayıda uzman görev alıyor. Böylece sorunsuz bir şekilde hizmet sunan bir minibüs tasarlanmış oluyor.

İleri teknolojik donanımların bulunduğu minibüs, çok sayıda farklı özel donanımıyla da ön plana çıkıyor. Yapımı 3 ayda tamamlanan minibüs, son derece kullanışı bir minibüs olarak akıllarda yer ediniyor.

Tarkan Hakkında

    Sorgu hatası: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'a Özel Ses Sistemli Minibüs%' ORDER BY id DESC LIMIT 0,6' at line 1