Tarkan Sahnelere Dönme Kararı Aldı

Sahnelere Dönme Kararı  Veren Tarkan 4 Milyon TL Kazanacak

Ülkemizin dünyada ün yapmış nadir sanatçılarından Tarkan yeni bir konser turna çıkmaya hazırlanıyor. Tarkan’ın vereceÄŸi bu konserlerden oldukça yüklü bir miktar kazanacağı söyleniyor.

Tarkan uzun zamandır konser çalışmalarına devam ederken bir taraftan da dünyaya gelen kızı Liya ile ilgilenmeye devam ediyor. Özellikle çocuÄŸunun dünyaya geldiÄŸi dönemde Tarkan müzik çalışmalarına ve konserlerine bir süre ara vermiÅŸti. BebeÄŸinin biraz büyümesi ile Tarkan yeniden sahnelere dönme kararı aldı. Bu kararını verdikten sonra ilk turnesini Rusya’da yapacak olan Tarkan’ın burada 4 konser vereceÄŸi ve bu konserlerden ise 4 milyon TL’den fazla para kazanacağı söyleniyor.

Tarkan evlendikten sonra ve bebeÄŸi Liya dünyaya geldikten sonra konser çalışmalarına bir süre ara vermiÅŸti. Uzun bir aradan sonra Tarkan sahnelere dönme ve konserler çıkmama kararı aldı. Bu karar Tarkan sevenleri oldukça mutlu etmiÅŸ görünüyor. Tarkan’ın bu kararı vermesinin ardından çıkacağı konser yeri ve tarihleri de belli oldu. Tarkan Ä°lk olarak Rusya’da konser vermeye baÅŸlayacak. Bu kararı almasında Rusya’da geniÅŸ bir hayran kitlesinin bulunması olarak gösteriliyor.

Tarkan Yeniden Sahnelerde Rüzgar Gibi Esecek

Hayranlarına müzik ziyafeti vermeye hazırlanan Tarkan bunun için ilk olarak 11 Mart tarihinde Kazan’da bulunan Tatneft Arena'da sahneye çıkacak. Bu mekanın 10 bin kiÅŸilik olduÄŸu ve o gün dolup taÅŸacağı söyleniyor. Daha sonraki konseri ise 14 Mart tarihinde Moskova’da bulunan 6200 kiÅŸilik Crocus City Hall'da hayranları ile buluÅŸacak ve burada konser verecek. Tarkan’ın sahnelere dönme kararı en çok Rus hayranlarını sevindirmiÅŸ görünüyor.

Konserlerinden 4 Milyon TL Kazanacağı Söyleniyor

Tarkan’ın almış olduÄŸu sahnelere dönme kararı maddi olarak ona büyük kazanç saÄŸlayacak. Ä°lk olarak Rus hayranları ile buluÅŸacak olan Tarkan’ın burada vereceÄŸi konser biletleri ÅŸimdiden tükenmeye baÅŸladı. Tarkan’ın bu konserde alacağı dört sahne için toplam 4 milyon 200 bin TL alacağı söyleniyor. Tarkan’ın bundan önceki çalışması bir içecek firmasının reklam çalışması idi. Tarkan’ın bu reklam filminden ise 10 milyon TL aldığı belirtiliyor.

Tarkan Hakkında