Tarkan Dudu Albümü

Tarkan Dudu Albümü Hakkında

Tarkan, hayran kitlesi gün geçtikçe artan ve müzikal anlamda gün geçtikçe devleşen bir şarkıcı olarak karşımıza çıkmaktadır. Dudu albümü onun için kaliteli bir albüm olarak her zaman zihinlerdeki yerini korumaktadır. 2003 yılı itibariyle yayınlanan Tarkan Dudu Albümü, hayranlarının kısa süre içerisinde beğendiği bir albüm olarak karşımıza çıkmaktadır.

Özellikle albümde yer alan ‘’Dudu’’ şarkısı, döneme damgasını vuran şarkılar arasında ilk sıralarda yer almayı başarmıştır. Esasında bu albüm Tarkan’ın EP çalışması olarak hayata geçirilmiştir. Bundan dolayı söz konusu albümde 5 şarkı ile birlikte 5 adet de remix yer almaktadır. Albüm sadece ülkemizde değil; Asya ve Avrupa’da da piyasaya sürülerek büyük bir başarıya imza atmayı da başarmıştır.

Dudu Rusya’da Çok Beğenildi

Tarkan; ünü ülkemizin dışına taşmış bir şarkıcımız olarak tanınmaktadır. Özellik Tarkan Dudu Albümü, Rusya’da büyük beğeni kazanmayı da başarmış durumdadır. Böylece Rus hayran kitlesini arttırmayı da başarmış olan Tarkan, uluslar arası platformlarda etkili bir şekilde boy göstermeyi de başarmış durumdadır.

Tarkan Dudu albümünden önce Karma bir albüm çıkarmıştı. Bu albüm dinlendikçe, hayran kitlesini arttırmayı başarmış bir albümdür. Bu noktada Dudu Albümün de aynı etkiye sahip olduğundan söz etmek mümkün olmaktadır. Zira aradan yıllar geçmiş olsa da Dudu albümü hala akıllarda yer edinmeyi başarmış durumdadır.

Dudu Çok Dinlendikçe Sevilen Bir Albüm

Kompozisyon olarak oldukça güzel bir şarkı olan Dudu, dinlendikçe beğenilen bir şarkı olarak karşımıza çıkıyor. Tarkan Dudu Albümü de aynı özelliğiyle ön plana çıkıyor. Oldukça güzel bir soundu bulunan bu albümün, kendine has özel bir renk dokusunun da bulunduğu söylemek mümkün oluyor. Albümde yer alan şarkıların düzenlemesini yapan Ozan Çolakoğlu, güzel bir çalışmaya imza atmış. Tarkan ise albümde yer alan şarkıları oldukça güzel okuyan bir solist olarak albümüne damgasını vurmayı da başarmış. Dudu albümünde yer alan ‘’Gülümse Kalbime’’ şarkısı tam anlamıyla mükemmel bir etkiye sahip olmasıyla Tarkan hayranlarının beğenisini kazanmış durumda. Şarkı sözleri ise tam bir aşk şarkısı havasında.

Tarkan Hakkında