Seda Sayan Epilepsi Hastaları İçin Sahneye Çıktı

Oses Türkiye Finalinden Sonra Dinlenmeye Çekildi

Oses Türkiye finalinden sonra bir müddet dinlenmeye çekilen Seda Sayan sosyal sorumluluk projesi ile sevenleri ile tekrar buluştu. Türk halkının en güvendiği isimler arasında yer alan ünlü sanatçı yarışmanın ardından sosyal sorumluluk projesinde yer alarak gönüllerdeki yeri yine sağlamlaştırdı.

Seda Sayan’ın oldukça merhametli bir yapısı olduğunu sanırım bilmeyen yoktur. Güzel kadırgalı derdi olana dermen olmak için elinden geleni yapan gönlü güzel sanatçılarımızın başında gelir. Ekran başında pek çok seveni olan ve uzun yıllar gündüz kuşağında programlar yapan Seda Sayan oldukça özlendi.

Hayran kitlesinin oldukça büyük olduğunu ve her projesinde yanında yer aldığı Seda Sayanı sevenleri yeni bir proje ile televizyonda izlemek istiyorlar. Yaptığı her işte başarı odaklı olan Seda Hanım belki yeni sezon için hayranları ile ekranlarda tekrar buluşur ne dersiniz?

Seda Sayan Epilepsi Hastaları İçin Sahneye Çıktı

Yardım severliği ile gönüllerde taht kuran güzel sanatçı epilepsi hastaları için sahneye çıktı. Seda Sayan’ın ailesinde bilindiği kadarı ile epilepsi rahatsızlığı yaşayan bir yakını bulunmuyor. Ama buna rağmen epilepsi hastalarına destek vermek için konser veren sanatçı hayranlarını da geniş bir aile olarak gördüğünü dile getiren sanatçı bu sözü ile oldukça takdir topladı.

Seda hanım yaptığı açıklamalarında bu hastalıkla savaşanlara kucak açtığını ve bu rahatsızlığı yaşayanlara herkesin sahip çıkması gerektiğini dile getirdi.

Televizyon programlarının uzun saatler aldığı dönemde canlı yayın yapan Seda Hanım bir dönem konserlerine ara vermiş hissi oluşsa da sadece çok az konsere katılıyordu. Şimdilerde dinlenme döneminde olan güzel sanatçımız konserlerinde sevenleriyle buluşmaya devam edecektir. Oses Türkiye çekimleri kısa sürdüğü için Seda Hanım sıkça sahnelerde olacağa benziyor.

Kısa bir süre basın mensupları ile sohbet eden Seda Sayan yaşanan güzel sohbetin ardından gece için sahneden sevenleri ile kavuşmak için konserin verileceği alana doğru geçti. Kimseyi kırmayan ve oldukça neşeli olduğu gözlemlenen Seda Hanım sevenlerini sesiyle büyüledi.

Koca Yürekli Kadın Sahnede

Konser alanını dolduran hayranlarının çığlıkları ile sahneye çıkan Seda Sayan hem kıyafeti ile hem de güzelliği ile görenleri adeta büyüledi. Seda Hanım oldukça yardım sever bir kadındır. Basına yansımayan pek çok yardım işini gizlice yürüttüğü hep bilinir. Seda Hanım için aile, çocuk, anne kavramları oldukça önemli olduğundan dolayı özellikle bu konularda hiçbir yardımı esirgemediği bilinir.

Sevenlerine konser veren bu koca yürekli kadın bu konserden hiçbir ücret talep etmeden sahneye çıktı. Bu konserden elde edilen gelirin tamamının epilepsi hastaları için kurulmuş olan derneğe aktarılacağı biliniyor.

Sanatçılar Bu Özel Geceye Akın Etti

Epilepsi hastalarına yardım amaçlı düzenlenen gecede Seda Hanımın yanı sıra pek çok ünlü de sahne aldı veya bağışları ile kuruma destek oldular. Sosyeteden pek çok kişinin katıldığı bu özel gecede epilepsi hastaları için iyi bir gelir elde edilmesi hedeflendi. Yapılan bağışlar sayesinde kuruma ve hastalara oldukça iyi yardım toplanmış oldu.

Seda Hanım Bu Hastalığa Dikkat Çekti

Konser öncesi ve sonrasında basın mensuplarına röportaj veren Seda Sayan epilepsi hastalığına dikkat çekti. Hayranlarına çok değer veren Seda Hanım herkesin epilepsi hakkında bilgi sahibi olması için ve bu hastalığa dikkatleri çekmek adına düzenlenen bu büyük konserden bir lira bile ücret almadan sahneye çıkarak dolu dolu bir konser verdi.

Konserden Arta Kalan İzlenimler

Herkes Seda Sayan’ı oldukça özlemiş. Sesi ve güzelliği ile büyüleyen Seda Hanım Sahnesi ile bu özlemleri gidermeye çalıştı. Bu dönem çok daha fazla konser vereceğini de söyleyerek sevenlerini oldukça mutlu etti. Çırağan Sarayı’nda düzenlenen bu özel geceye katılanların tamamı gece sonunda oldukça mutlu olarak mekandan ayrıldılar.

Seda Sayan Hakkında