Reynmen'den Flaş 'Derdim Olsun' Kararı

Reynmenden Flaş Derdim Olsun Kararı

Reynmen “Derdim olsun” isimli şarkısıyla izlenme rekorları kırmıştı. Klip youtube da 200 milyon izlenme almıştı. Gerçek adı Yusuf Aktaş olan Reynmen klipi kendisinin youtubeden kaldırdığını duyurdu. Derdim olsun şarkısı rekor bir dinlenme sayısına ulaşmıştı. Klipi kendisinin kaldırdığını şahsi sosyal medya hesabından duyuran Reynmen “200 milyonluk parçam da olmayıversin” dedi.

Aslında bir youtuber olan Reynmen derdim olsun isimli şarkısı ile ününe ün katmıştı. Çektiği değişik videolarla milyonlarca kişi tarafından izlenen Reynmen birbirinden ilginç videoları ile dikkat çekiyor. Şarkısını silmesi bir anda sosyal medyanın da gündemine oturdu ve haber sitelerinde hemen haberlere yansıdı. Reynmen kaldırdığı şarkıyı akşam saatlerinde ise geri yükledi.

Reynmenin Videolarını Milyonlarca Kişi İzliyor

Değişik konularda, birbirinden enteresan videolara imza atan Reynmen özellikle gençler tarafından ilgi ile takip edilmekte. Her videosu 1 milyonun üzerinde izlenmekte. Sayko helyum videosu, anneme anneler günü şakası, tostçu Reynmen, kasiyer olup insanları çıldırttım gibi pek çok popüler videoya imza atan Reynmen Derdim Olsun şarkısı ile zirveye tırmandı.

Ayrıca Reynmen Acun Ilıcalı, Cenk Tosun, Ahmet Kural, Murat Cemcir, Eypio gibi sanat, spor ve televizyon dünyasından pek çok ünlü isimle de video çekmiş ve bu videoları da yine milyonlarca kişi tarafından beğenilerek izlenmiştir. Özellikle Survivor programında yaptığı çekimler büyük bir ilgiyle karşılanmıştı.

Son Dönemin En Trend Mesleği Youtuberlık  

İnternet artık hayatımızın her alanında önemli bir yer tutmaktadır. Neredeyse herkesin en az bir tane sosyal medya hesabı bulunmakta. Sosyal paylaşım sitelerinden olan youtube da kendisine youtuber diyen yüzlerce fenomen mevcut. Youtuberlık hem kişinin ünlenmesini hem de maddi açıdan ilerlemesini sağlayan bir sosyal paylaşım alanıdır.

Burada çekilen çeşitli videolar neticesinde insanlar hem para kazanmakta hem de meşhur olmaktadırlar. Yaratıcı bir iki video çeken kişiler bu alanda hemen fenomen olabiliyor. Bir anda yüz binlerce takipçiye ulaşabiliyor. İşte bu youtuberlardan bir tanesi de Reynmen idi. Derdim Olsun şarksından önce zaten popüler olan Reynmen bu şarkı ile daha geniş kesimlere ulaştı.

Tıklat Ve Para Kazan

Youtube sosyal paylaşım sitesinden para kazanmak pek çok kişinin hayali haline geldi. Zira bu platformda yayın yapan pek çok kişi aslında birer fenomen olmak istemelerinin yanı sıra bu alana yatırım yaparak para da kazanmak istemektedirler. Bu alanda her tık bir miktara denk gelmektedir.

Her Gencin Hayali Olan Meslek

Youtuberlık günümüzde neredeyse her gencin hayali olan bir meslek haline gelmiştir dersek abartı yapmış olamayız. İnsanlar şanslarını bir de bu alanda denemek istemektedir. Zira son dönemde bu alana özel yatırımlar yapılmakta, eğitimler alınmakta ve ilgi çekici konular bulunulmaya çalışılmaktadır. Günümüzde en çok makyaj, spor, komedi, tarih, gizem gibi konular işlenmektedir.

Reynmen Yani Yusuf Aktaş Aslında Kimdir

Herkesin çektiği videolar sayesinde tanıdığı Reynmen lakaplı youtube fenomenin asıl ismi Yusuf Aktaş’tır. İstanbul’un Bağcılar ilçesinde ikamet eden Yusuf Aktaş Radyo ve Televizyon programcılığı bölümünde eğitimini sürdürmektedir. İlk olarak scorpe ismindeki uygulama sayesinde kendisini gösteren Aktaş burada büyük bir beğeni toplamış ve fenomen olmayı başarmıştır.

Ardından youtube yüklediği videolarla takipçi sayısını arttırmıştır. Yusuf Aktaş her geçen gün tekniğini ilerletmekte ve takipçi sayısını çoğaltmaktadır. Ülkemizin pek çok meşhur ismi ile de videoya çekmeyi başarmış olan Reynmen kanalında şu an için 4 milyon 200 bin üyesi bulunmaktadır. Derdim Olsun adlı parçası gençlerin halen dilindedir.

Reynmen Hakkında

    Sorgu hatası: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'den Flaş 'Derdim Olsun' Kararı%' ORDER BY id DESC LIMIT 0,6' at line 1