Keremcem Kimdir? Biyografisi Albümleri, Şarkıları

1977 yılında Muğla Milas’da dünyaya gözlerini açtı. İlk defa kamera karşısına Aslı ile Kerem dizisi ile geçen sanatçı bugün genç kızların sevgilisi ve birçok kişinin severek takip ettiği sanatçılar arasın da yer alıyor. Asıl adı Kerem Cem Dürük olan sanatçı, İlk okulda akıllı ve sevimli bir öğrenci olarak öğretmenlerin dikkatini çekmeyi başarmış. Milas Sakarya İlkokulunda iyi bir öğrenim gösteren Keremcem aynı zamanda orta öğretimi İzmir Özel Fatih Kolejinde tamamlamış olup, Muğla da yer alan Turgutreis Lisesini bitirmiştir.
 

İlk Bestesi Okul Bitince Oldu

Her zaman şarkı söylemeyi ve beste yapmayı seven Keremcem ilk bestesini Elimde değil şarkısını 1995 yılın da liseden mezun olduktan sonra tamamlamıştır. Çevresi tarafından beğenilen çeşitli besteler yapan sanatçı için dönüm noktası 2004 yılı olmuştur. 2004 yılında Yonca Evcimik’in aracılığıyla Aykut Gürel tanışarak sanat hayatına ilk adımı atacak birçok değişim ile karşı karşıya gelmiştir.
 

2005 Yılında İlk Albümü Çıktı

“Eylül” adlı parça 2005 yılında ilk dinleyicilere sunduğu eseri olarak öne çıkmaktadır. Fakat asıl olarak Keremcem “Ağlayalım Beraber” şarkı ile birçok kişi tarafından tanınmıştır. 2005'de oyunculuk teklifi almaya başlayan Keremcem, “Kerem ile Aslı” dizisi ile televizyon dünyasına adım atarak birçok izleyici tarafından sevilerek dizisi takip edilmiştir. Bunun yanı sıra O Hayat Benim dizisinde çıkışını ve oyunculuğunu başarılı şekilde sürdüren oyuncu bununla birlikte Merhaba Hayat, Tövbeler Tövbesi, Keskin Bıçak gibi birçok dizide de yer almıştır. Başrol ve konuk oyuncu olarak da birçok dizi de yer alan sanatçı Elif, İki Yabancı, Kavak Yelleri, Avrupa Yakası ve Aşk Oyunu gibi birçok önemli dizide yer alarak izleyicinin karşısına çıkmıştır.
 

Birçok Albümle Gönüllerde Taht Kurmayı Başardı

Albümleri ile de gönüllerde taht kurmayı başaran sanatçı ilk olarak 2004 yılında Eylül albümü ile de kendini gösterdi. Daha sonra ise 2005 yılında Maia ile beğeni kazanırken bunun yanı sıra 2006 yılında Aşk Bitti albümü ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. En önemli çıkışı 2008 yılında Ateşler İçinde albümü ile birçok gönülde yer almayı başarmıştır. 2009 yılında Dokun, 2011 yılında Hayata ve son olarak da 2013 yılında Keremcem isimli albümleri ile müzik piyasasında kısa sürede önde gelen isimler arasında yer almıştır.
 

Son Dizi De Kötülerin Düşmanı Rolünde Oynuyor

Yakışıklı olduğu kadar da efendi kişiliği ile de öne çıkan sanatçı kısa süre de genç kızların gönlünde yer edinmeyi başardı. Son olarak ATV de oynan dizide başrolde yer alan sanatçı burada hem bir kahraman hem de yardım sever bir karakteri canlandırıyor. Diğer dizilerde ki karakterine göre daha çok yardımsever olan ve adeta bir süper kahraman gibi kötülerin düşmanı bir rolü oynuyor.
 

Müzik hayatı ve oyunculuk hayatı boyunca hep kendini geliştiren ve daha çok başarı elde eden bir çizgi yakaladı. Oynadığı dizilerde tüm genç kızların sevgilisi olan Keremcem aynı zamanda şarkı ve besteleri ile kızların hayallerini süslüyor. 1977 yılında Muğla doğumlu olan sanatçı fırsat buldukça doğduğu ve büyüdü evi görmeye gidiyor. Ailesi ile sıcak ve samimi bir ilişkisi olan sanatçı güzel bir aile babası olacak potansiyele sahip kişiliği ile örnek sanatçılar arasında yer alıyor. Keremcem, 1,82 metre boyunda olup, zayıf ve sportif bir vücut yapısına sahip. Keremcem 77 kilo ve Oğlak burcu olup, güler yüzlü kişiliği ile genç kızların sevgilisi konumunda.

Keremcem Hakkında