Feride Hilal Akın Kimdir? Biyografisi Albümleri, Şarkıları

Sosyal medya son dönemlerde hayatımızda oldukça fazla yer kaplayan bir mecra olmuştur. Çoğu insan hayatımıza son günlerde sosyal medya aracılığı ile girmeye başlamıştır. Eskiden insanlar yeteneklerini gösterebilmek için bayağı zorluk çekmişlerdir ama şimdi gerçek bir yeteneğe sahip olan kişiler sosyal medya üzerinde yapmış oldukları paylaşımlarla gündeme gelmektedirler. Feride Hilal Akın da bu yetenekli kimseler arasındadır. Genç müzisyen sosyal medyada yapmış olduğu paylaşımlarla tanınmış, hayatımıza girmiş birisidir. Feride Hilal Akın hayatı ile ilgili güzel gerçekçi bilgilendirme yapalım.
 

Feride Hilal Akın Kimdir?

1996 doğumlu genç bir müzisyendir ve İstanbul’da doğmuştur. Sanatçı Lise eğitimini Ankara’da tamamlamıştır. İlk sahne çalışmasına 17 yaş gibi erken bir yaşta başlamıştır ve başarılı olmuştur.Genç sanatçının tanınmasına sebep olan asıl aracı ise sosyal medyadadır. Sanatçı sosyal medyada birçok farklı, güzel paylaşım yapmıştır. Yapmış oldu paylaşımlarla dikkat çeken ünlü şarkıcı daha sonra daha başarılı işlerde de kendini göstererek tanınır bir sanatçı olmuştur. Feride Hilal Akın sadece müzik alanında değil ayrıca oyunculuk alanında da çok başarılı olmuş bir sanatçıdır. Özellikle Show TV'de yayınlanan yeni Gelin dizisinde oyunculuk alandaki başarısını sergilemiştir.
 

Feride Hilal Akın Hangi Projelerde Bulundu?

Enbe Orkestrası ile çıkarmış olduğu Bilir Mi şarkısı sosyal medyada yayınlandıktan sonra çok fazla sevilmiştir. Ayrıca pek çok ünlü sanatçıyla da düetler yaparak pop severlerin dikkatini çekmiştir. Özellikle İlyas Yalçıntaş ile yapmış olduğu düetlerle adından oldukça fazla söz ettirmiştir. Gizli aşk şarkısı Feride Hilal Akın'ın adını duyurmada çok önemli yer kaplayan bir şarkıdır. Birçok şarkıda da yine sesinin güzelliğini, sevecenliğini ve şarkı söyleme alanındaki yeteneğini göstermiş bir genç şarkıcıdır.

 

Feride Hilal Akın’ın Diğer Projeleri

Şarkı söylemenin dışında başka alanlardaki yeteneğini de göstermiştir. Özellikle oyunculuk alanında da  yine büyük bir başarı yakalamıştır.İlk oyunculuk deneyimini Show TV ekranlarında geçtiğimiz yıllarda yayınlanan Yeni Gelin dizisinde göstermiştir. Sanatçı Yeni Gelin dizisinin jenerik müziğini söylemek üzere set ekibi ile buluştuğu zaman dizinin hem yönetmeni hem de yazarı olan Ersoy Güler ile tanışmıştır. Ersoy Güler'in teklifi ile güzel ve genç şarkıcı dizide İlk başlarda küçük rollerle oynamaya başlamıştır. Daha sonra Feride Hilal Akın'ın yeteneği ile beraber dizide oldukça önemli bir konuma geçmiş ve rolüne devam etmiştir.Show TV ekranlarında yayınlanan oldukça enerjik, komik, başarılı olan Yeni Gelin dizisinde Şirin karakterini canlandırmaktadır. Adanalı bir aile olan Bozok ailesinin biricik kızı olan Şirin'in yaşamış olduğu Aşk mizah ile birleşerek güzel bir hikâye ekranlara gelmiştir. Feride Hilal Akın da oyunculuktaki başarısını bu rolde oldukça güzel sergilemiştir.
 

Feride Hilal Akın Özellikleri

Feride Hilal Akın oldukça başarılı bir kariyere çok genç yaşta sahip olmuş bir sanatçıdır. Henüz 23 yaşında olan şarkıcı çok fazla bir hayran kitlesine sahiptir. Güzelliği ile de dikkat çeken bir sanatçıdır. Oyunculuk alanında gösterdiği başarısı ile beraber fiziki özellikleri de merak edilmeye başlamıştır. Güzel ve genç şarkıcı boyu 1.68 cm ve kilosu 54 kilodur. Genç şarkıcı Burcu ikizler burcudur. Güzel şarkılarını şarkılarını dizilerini, filmlerini takip edebilirsiniz.

Feride Hilal Akın Hakkında