Aslı Enver ve Murat Boz Evleniyor mu?

Aslı Enver ve Murat Boz Evleniyor mu?

Aslı Enver ve Murat Boz çifti ilk olarak "Kardeşim Benim" adlı filmin setinde bir araya geldiler. Filmin vizyonundan sonra tanıtımlar nedeni ile de sürekli olarak birliktelerdir. Nitekim aralarındaki enerjiyi herkes gibi fark etmiş olacaklar ki, bir ilişkiye adım attılar. Daha sonra mutluluklarını Instagram hesaplarından takipçileri ile paylaştılar. Uzun bir süre huzurlu, mutlu bir beraberlik yaşadılar. Beyaz Şov'a katılan Murat Boz'a telefonla bağlanan izleyiciden şöyle bir soru yöneltildi;

"Aslı Enver'in hangi özelliğini seviyorsunuz?"

İlk başta bu soruya cevap vermekte zorlanan Murat boz, genel bir yanıtla geçiştirmeyi uygun buldu ve aşkın nedensiz bir şey olduğunu, şundan ya da bundan dolayı değil ona sadece aşık olduğunu ifade etti. Tabi ki, Aslı Enver'den yanıt gecikmedi. Oda, Murat Boz'u çok sevdiğini Instagram hesabı üzerinden dile getirdi.

Murat Boz ve Bahar Candan Olayı!

Murat Boz ve Aslı Enver’in ilişkisi öyle güzeldi ki, herkesi kendilerine hayran bırakıyorlardı. Ortak noktaları çok olan çift aşkı kısa sürede fenomen oldu. Fakat hiç beklenmedik bir olay gerçekleşti. Bahar Candan ve Nihal Candan kardeşlerle birlikte Murat Boz ve Eser Yenenler'in partisi gündeme bomba gibi düştü. O meşhur çapkınlık gecesinde Eser Yenenler evinde bir parti verdi. Bahar ve Nihal Candan kardeşler ile felekten bir gece çalındı ve Murat Boz'da oradaydı.

Bu olaydan sonra herkes Aslı Enver'in, Murat Boz'u terk ettiği düşünüldü. Fakat olayın aslı, ilişkiyi Murat Boz'un bitirmiş olmasıydı. Aslı Enver’in beyanına göre çift zaten bu olaydan birkaç hafta önce ayrılmışlardı. Bir süre sonra ortalık Murat Boz'un çevresine evlilik adamı olmadığı söylentileri ile çalkalandı. Tabi ki Murat Boz söylentilerin ardından Instagram hesabı üzerinden sessizliğini bozdu. Bu ilişki artık bitti derken hesaplarında fotoğrafları kaldırmadıkları için barışmış ya da barışacaklarını herkes tahmin ediyordu. İddialara göre kadim dostlar aralarına girdi ve çiftin yeniden barışmasını sağladı.

Fahriye Evcen ile Burak Özçivit'in Düğünü

Murat Boz ve Aslı Enver, Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in düğününe birlikte katılarak herkese birlikte ve mutlu olduklarını gösterdiler. Hatta o dönemlerde çiftin arasında bir evlilik olabileceği de akıllarda soru işaretleri bıraktı. Çünkü Aslı Enver ve Murat Boz'un aileleri de tanışmış, Enver'in Boz'un annesi ile samimi bozları magazine konu olmuştu.

Aslı Enver'in Hamile Olduğu İddiaları

Murat Boz ve Aslı Enver hastane kapısında görüntülenmişti. Çift kameraları görünce hastanenin içerisine girmekten vazgeçti. Basın mensuplarının dağılması için bir süre aracın içerisinde beklediler. Daha sonra basın bu olaydan bir çıkarım yaptı ve Aslı Enver'in hamile olduğu iddialarını ortaya attı. Bu duruma her ne kadar çok sinirlenmiş olsalar da Murat Boz hem oldukça komik hem de iğneleyici bir paylaşımda bulundu Instagram hesabı üzerinden;

"Aslı değil, hamile olan benim"

Bu paylaşım üzerine takipçilerinden oldukça güzel ve komik yorumlar aldı.

Onlar Erdi 'Muradına', Biz Çıkalım Kerevetine

Pek çok skandal ve ayrılıp barışmaların ardından nihayet evleneceklerine dair haberler ortalığı kasıp kavurdu. İddiaya göre haziran ayında evlenecekleri kesinleşmişti. Her ikisinin de geçmişte kötü ilişkilerinin olması şimdilerde de birbirleri ile oldukça mutlu görünmeleri hayranlarını sevindirmekteydi. Aslı Enver 3 yıl birlikte olduğu Birkan Sokullu ile evliliğinde mutluluğu yakalayamamıştı. Murat Boz ise uzun bir süre hatta ünlü olmadan öncesine dayanan bir ilişki ile tanınmıştı. Eliz Sakuçoğlu ile 8 yıldan daha uzun süren ilişkisi, ihanet iddialarıyla sonlanmıştı.

Tabi ki sonra Aslı Enver ve Murat Boz ilişkisi bir film setinde başladı. Olan bitenden sonra birlikte yaşamaya başlayan çift, eşyalarını da yenilediler. Belli ki büyük bir şeye hazırlanıyorlardı. Güzel haber kesinleşti ve düğünün haziranda olacağı söylendi. Onlar erdi 'muradına', biz çıkalım kerevetine…

Murat Boz Hakkında